Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Linia kolejowa 308
pol102:
Wnioskujesz tak po screenach? To chyba jak wróżenie z kryształowej kuli. Nie ma wrzuconej trasy, nie ma o czym dyskutować.
Co do pivotów i hierarchii, to jeśli nic nie będzie animowane lub podświetlane - nie jest potrzebna. Im mniej submodeli tym lepiej.
Benek:
Jeśli kolega Urbanek ma średnio dokładnie tyle co jest na screenach, to nie jest to wróżenie z fusów. Śmiem tak twierdzić, bo jeśli miałby wykończone jakieś stacje, to raczej nie pokazywałby pustyni. Dużo pracy jeszcze, ale mam nadzieję że za jakiś czas ujrzymy ją w MaSzynie.
urbanek:
--- Cytat: Sawi w 03 Grudnia 2012, 21:25:40 ---@urbanek zamiast bawić się w osobiste PW, wrzuć to do działu Test Dodatków. Co do pivotów i hierachii polecam poradnik @Sigman'a.
--- Koniec cytatu ---
Witam po przerwie. Trochę czasu zajęło mi migrowanie do nowej paczki. Jeszcze może być trochę błędów. Proszę testować i zgłaszać. Umieściłem paczkę do testów na serwerze:
Dodano: 26 Grudnia 2012, 23:01:35
--- Cytat: Benek w 03 Grudnia 2012, 23:38:08 ---Jeśli kolega Urbanek ma średnio dokładnie tyle co jest na screenach, to nie jest to wróżenie z fusów. Śmiem tak twierdzić, bo jeśli miałby wykończone jakieś stacje, to raczej nie pokazywałby pustyni. Dużo pracy jeszcze, ale mam nadzieję że za jakiś czas ujrzymy ją w MaSzynie.
--- Koniec cytatu ---
No tu kolega ma rację i jednocześnie nie ma racji. Moim zdaniem około 50% roboty zostało wykonane. Scenerię starałem się zmigrować zgodnie z normami dla twórców scenerii. Tp mi zajęło 2 tygodnie. Utworzenie obecnego stanu scenerii (teren, torowisko i inne) zajęło mi dobre ponad pół roku + nauka, czytanie forum itd. (tego czasu nie liczę ;-) ). Najbardziej pracochłonne było dopieszczanie terenu. Ale i tak nie wszystko jeszcze poprawiłem. Ale teraz powinno pójść już z górki (jestem umiarkowanym optymistą). Wstawianie lasów i gotowych modeli powinno pójść z górki. Szykuję parę nowych modeli, ale nie mam jeszcze wszystkich tekstur. Obecnie prace koncentrują się na modelowaniu zieleni. Wstawie trochę fotek następnym razem, żeby pokazać , co chcę odtworzyć z moim prywatnych zdjęć, z pieszej wycieczki wzdłuż zdewastowanej linii 308.
darekocur:
A przepraszam skąd te linię 308 pobrać bo na download nie ma.
Balaclava:
Chyba widzisz że na warsztacie...
Nawigacja
Idź do wersji pełnej