Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
problem
czopek:
o kurde :] ja mam najnowsze stery to dlatego?????
Mutopompka:
--- Cytat: "czopek" ---o kurde :] ja mam najnowsze stery to dlatego?????
--- Koniec cytatu ---
Tak... dlatego. Już pisałem dlaczego. Więc skieruję do szukajki ;) A tak poważnie. Symech chodzi bezproblemowo na silniku OpenGL w wersji 1.4 Najnowsze wersje mają silnik OpenGL w wersji 1.5.x i to jest przyczyna, że się wysypuje, więc ściągnij stery o numerku: 53.03 dla systemu XP, oraz 45.25 dla systemu win98 i zapewniam, że będzie pięknie chodziło...
Kozi:
a u mnie sie jakos nie wysypywal tylko nie wyswietlal dwuwymiarowych napisów czyli fps i tych innych ;)
czopek:
oki odinstalowałem najnowsze stery i chodzi NAWET BOCHNIA co mnie bardzo cieszy :] ale jak zwykle musi byc następny problem:[ gdy włączy się już bocnia - brzesko Włączam główny obwód, wrzucam nawrotnik i nie moge włączyć ini przetwornicy ani sprężarki :( dzieje sie tak samo na podniesionym pantografie jak i na opuszczonym:[ qrde
|andy|:
--- Cytat: "czopek" ---(...) ale jak zwykle musi byc następny problem:[ gdy włączy się już bocnia - brzesko Włączam główny obwód, wrzucam nawrotnik i nie moge włączyć ini przetwornicy ani sprężarki :( dzieje sie tak samo na podniesionym pantografie jak i na opuszczonym:[ qrde
--- Koniec cytatu ---
Jesteś pewny, że pantograf się podniósł? Na początku masz mało powietrza w zbiorniku, więc patyk długo się podnowi. Spójrz co wskazuje pierwszy voltomierz z prawej. Jak wskazówka skoczy do góry to wtedy włączaj odwód i całą resztę.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej