Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa

<< < (11/19) > >>

hanys:
Dla tej wersji pojazdu jak najbardziej. Natomiast, kabina jest robiona na wzór pierwszych impulsów Newagu. My będziemy robić na razie te aktualne, czyli te co są zrobione na wersje PGZ *36wea, Kolei Dolnośląskich i itp. Kabiny się troszkę różnią.

hanys:
Jak by ktoś mógł zrobić, wszelakie zdjęcia na tekstury lokomotywy Taurus Siemensa ES64U4, inaczej zwaną Husarzem.

lukasn26:
Jak chcesz to mozesz probowac sie kontaktowac z nimi, 15 wyszla tekstura EU44-08: http://pmt.kolej.org.pl/
P.S Sorry za brak "polakowych" znakow, pisze z telefonu.

hanys:
Witam. Chciałbym poprosić kogoś kto ma możliwość sfotografowania mi na tekstury lokomotywy EU44 Taurus sp. PKP Intercity w okleinie T-mobile Huawei. Wystarczy jeden bok, czoło może być ze skosu. Dziękuję.

hanys:
Prosił bym, o dostarczenie wszelakich materiałów zdjęciowych wszystkich wersji Impulsów jakie Newag wypuścił, poza Śląskimi i Dolnośląskimi Impulsami, tutaj mam materiałów pod dostatkiem od Maćka (youby). Natomiast z Dolnośląskich to jedynie wnętrze bym potrzebował bo tego nie mam. A tak ogólnie to wszystkich jeżdżących Impulsów fotki bym potrzebował. Wystarczy jeden cały kompletny bok (wszystkie człony z jednej strony) oraz jedno czoło, natomiast jeżeli była by taka możliwość sfotografowania poglądowo drugiej (nie sfotografowanej na tex) strony członów był bym bardzo wdzięczny oraz drugie czoło może być ze skosu, bądź zbliżenie na oznaczenia. No chyba, że ktoś miał by możliwość sfotografowania drugiego czoła to było by wspaniale, zwłaszcza jak pojazd jest ubrudzony.

Na zachętę obrazek w załączniku.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej