Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Zlecenia na dostarczenie materiałów dla Hanysa

<< < (10/19) > >>

MaciejM:
Przypomniec chcialbym, ze posiadam materialy na kabine SA135, fotograficzne jak i dzwiekowe.

hanys:

--- Cytat: szogun w 22 Maja 2014, 21:46:12 ---Mam chyba jakieś zaczątki SA132 (albo 134, nie pamiętam) które dostałem od innego twórcy, jak znajdę to Ci podeślę.

EDIT: Jednak 133, jesteś zainteresowany?

--- Koniec cytatu ---
Jasne, może być. Idzie go potem przerobić na SA132 SA134, SA135 i SA136. :) Tak wiec jak ktoś ma na te SA132/3/4/5 i 6 foty to proszę podesłać. Dokończyć model, niż budować od podstaw jest bardziej łatwiejsze oraz wiarygodniejsze, że dotrwam do celu. :)

Pierog_SU42:
Mam tu zdjęcie podglądowe jak wygląda mniej więcej dach na SA135.

hanys:
W związku z pewnym projektem który powstaje, prosił bym o dostarczenie wszelakiem maści zdjęć na tekstury wszystkich Impulsów Newagu jakie spotkacie na drodze. Oprócz Śląskich 35WE-007 oraz 36wea-008;009;010, które posiadam.

Zdjęcia oczywiście, jeden cały bok, czoło, ewentualnie detale pod pudłem, detale na dachu (jeżeli taka możliwość), i co najważniejsze wnętrze pojazdu. Głównie siedzenia, tapicerka, układ foteli, ścianki, wieszaki, wiatrołapy.

Jeżeli była by taka możliwość, kabinę również też można sfotografować, ale tylko siedzenia, i elementy obić. Bo same przyciski, ekrany i itp. posiadam.

bprog:
Myślę, że nieocenionym źródłem informacji będzie wirtualny spacer po Impulsie województwa Zachodniopomorskiego: http://goo.gl/RUHtJM

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej