Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Udźwiękowienie scenariuszy na niektórych sceneriach

<< < (3/7) > >>

SKP:
Ma. Tylko potrzeba konkretnych osob, ktore z wlasnej woli sie za to zabiora i zrobia to same w 100% (oczywiscie mam na mysli tylko eventy, dzwieki mozna, a nawet trzeba robic grupowo). Jesli @mikol jestes zdeterminowany, by to zrobic, a ponadto czujesz sie na silach, to mozesz sie tego podjac.

Maszynistaa:

--- Cytat: mikol w 03 Września 2012, 22:35:57 ---Czyli twierdzicie, że udźwiękowienie nie ma sensu?

--- Koniec cytatu ---
Ma sens. Tylko jak widać nikt się za to zabrać nie chce a przydałoby się to :)

matek123:
Zrobiłem, eventy dźwiękowe dla Bałtyku, jednak z pewnych względów technicznych mogę je wydać dopiero za pewien czas.

Tolein:
Ja mogę się przyczynić nagrywając coś. Mogę załatwić ze 3-5 głosów do nagrań, w tym żeńskie, tylko potrzebuję konkretnego tekstu.

PanMechanik:

--- Cytat: Tolein w 04 Września 2012, 11:37:11 ---Ja mogę się przyczynić nagrywając coś. Mogę załatwić ze 3-5 głosów do nagrań, w tym żeńskie, tylko potrzebuję konkretnego tekstu.

--- Koniec cytatu ---

Będą głosy - będą teksty. Ja mogę podjąć się pisania stenogramów. Również mam do dyspozycji 4/5 głosów męskich oraz żeńskich w wieku 25/58 lat. Jeśli ktoś ma jakiekolwiek propozycje, co do treści rozmów - czekam na propozycję.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej