Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

trasy nocne w PC 2011(2012)

<< < (4/6) > >>

Eisenmann:
@Tolein,

Tak wiem, jestem złym krwiopijczym kapitalistą:) Oczywiście że jestem! Moją dewizą jest wyzysk:) Twórcy niech wyzyskują userów, a userzy niech wyzyskują twórców - niech im mówią że jak 'u Ciebie za drogo to pójdę do innego':). Userzy będą mieli swoje wymarzone dodatki, twórcy coś więcej, a symulator... pójdzie do przodu:)

Kiedyś amerykański robotnik był najbardziej wyzyskiwany na świecie - ale to on pierwszy jeździł samochodami:)
Tak wyzyskani userzy pierwsi jeździli by nowymi dodatkami hehe

Artur PKP:
W życiu nie liczą się pieniądze, lecz chęci.

Sawi:
Chęci i mnóstwo cierpliwości podczas tworzenia i czytania niejednej wiadomości. Pieniądze to nie wszystko.

Eisenmann:
@Sawi & @Artur PKP,

Rzecz jasna macie rację że pieniądze to nie wszystko. Kiedyś w ogóle nie były potrzebne, człowiek szedł do lasu ustrzelić jelenia lub dzika i miał spokój na cały dzień, ale dzisiaj bez nich ciężko:)

Ja tam nie narzekam(w sumie dżentelmeni nie rozmawiają o pieniądzach(szczególnie po pracy), dżentelmen pieniądze ma i tyle)
Ja nie nalegam i nie chce nic z tego mieć - nie jestem przecież żadnym twórcą:D. To jest forma apelu do użytkowników którzy chcieli by mieć swoje widzi misie w MaSzynie i piszących: zróbcie to, zróbcie tamto.

Swoje propozycje każdy powinien mieć możliwość przedstawiać, ale niech nie oczekuje że spotkają się one z aprobatą. Jeżeli tak się stanie to niech zrobi lub zapłaci a zdania rozkazujące 'zróbcie to' itp, nie pasują do natury Słowianina że tak powiem. Słowianin jak mu się powie 'zrób to' to zrobi dokładnie odwrotnie he he, lub w ogóle nic nie zrobi.

Dziękuje.

Jeżyk:
"Bądź z tym co chcą nie muszą, pamiętaj o tym!" :) Co do kasy, to po co? Jak coś jest robione z pasją będzie lepsze niż np. robię te dodatki bo mi płacą- Dbasz o jakość? - Tylko tyle, żeby zapłacili...

A kapitalizm to jest dobry w fabryce, a np. w sztuce to nie... popatrzcie tylko na komercyjną scenę muzyczną!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej