Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt 750mm

<< < (33/64) > >>

TGVkamil:
Myślę, że będzie w sam raz. Jaki typ przewozów planujesz na tą wąskotorówkę? Osobowe, towarowe, typowo przemysłowe czy mieszane?

danniel:
Będzie kilka bocznic na trasie, mijanka, ze dwa p.  o. Końcem trasy będzie duża stacja, przy niej linia normalnotorowa (której nie mam zamiaru rozbudowywać, choć kto wie...).  Pomyślicie sobie: "Ech, tyle szumu, a on takiego gniota robi! WTF?" , ale nie. Wszystko będzie w miarę rozwoju rozbudowywane. Zresztą nie ma co tu mówić o przyszłości,  jak podstawowych elementów do budowy nie ma.

Na początek stacja Sitno: na obrazku Sitno.jpg, po lewej idzie tor na bocznicę, a ten po prawej odchodzi do następnej stacji Łuków. Oczywiście tekstury rozjazdów i tak są do wymiany. Na szlakach będą pochylenia (będzie sporo roboty). No dobra chowam się do gmax'a.

Reg. zakazy 10, obowiązki 2.
Proszę poprawić.
Benek

matek123:
Rozjazdy mają promień łuku "wąskotorowy"? Niestety zmiana tekstury nie pomoże, trzeba wymodelować od zera podsypkę rozjazdu.

danniel:

--- Cytat: matek123 w 09 Listopada 2014, 23:26:51 ---Rozjazdy mają promień łuku "wąskotorowy"?

--- Koniec cytatu ---
Tak, R=75 m.

GOPdriver:
No to widzę będziemy mieć dwie wąskie scenerie fikcyjną i realną. Robię Przeworską Kolej Dojazdową. W załączniku stacja Dynów. Podsypka mojego autorstwa zrobiona prowizorycznie.

EDIT:
Pilnie potrzebuję schematów stacji Bachórz, bo ze zdjęć satelitarnych niewiele wywnioskuję, a nie pamiętam układu torów.

Reg. zakazy 10.
Brakuje dwóch przecinków w dopisanym zdaniu oraz ę w jednym wyrazie. Proszę poprawić.
Benek
Braku ć nie zauważyłeś. Poprawione.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej