Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu

Jak zrobić nową teksturę dla lokomotywy ?

<< < (24/31) > >>

Sawi:
W Gimpie to zakładka Plik wybierasz Zapisz jako... u góry jest nazwa i zapisujesz coś tam coś tam.tga, lub wybierasz Wybór typu pliku.

Rozi:
@MKUśniaki, ostatnie oficjalne ostrzeżenie. Może za niedługo zapytasz się jak się włącza komputer, bo zamiast okrągłego guzika masz kwadratowy? Pomoc, pomocą, ale to już jest przesada. Weź się za siebie, albo będziemy moderowali Twoje wiadomości.

fuji8:

--- Cytat: MKUśniaki w 24 Lutego 2014, 14:35:34 ---Dobra bok sklejony. Teraz chcę to zobaczyć w symku. Może ktoś wytłumaczyć co po kolei zobić? W załączniku jak to wygląda po sklejeniu.

--- Koniec cytatu ---
Albo mam coś z oczyma, albo dobrze mi się wydaje że to co masz zaznaczone, akurat jest krzywe i minimum pod ukosem? i taka sugestia, jak będziesz zapisywał teksturę i wrzucał do testów to daj przedrostek w nazwie "_13r." ponieważ robię tą samą maszynę która jest jeszcze w starych zielonych barwach i po prostu ten przedrostek żeby był tak dla odróżnienia.

R4TCH3T:
Najpierw niech on cokolwiek z tego zrobi i ogarnie, bo na forum te tematy były z milion razy poruszane... Dopiero myślmy o teście. Bok to akurat najprościej spasować.

MKUśniaki:
Powiem tak. Niewiadomo czy lokomotywy trafi nawet do testu bo jest spartaczona od początku (patrz zał.) Bede staral się ją ukonczyć lecz nie wiem czy to wyjdzie. Proszę się nie smiać ;)! Jutro sie nad nioa pomysli bo dzis po calym dniu mam dosyc GIMPA i Krakowskiej "trzy osiem cztery" ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej