Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Warsztat teksturowy Kuby i ogólne cuda Łukasza vel @dymus.
Dariuszek:
W celu złapania proporcji. A wykorzystywać ich nie bede, po prostu chce podejrzeć jaki kształt ma ten lewy pionowy pulpit.
ST44-003:
Na dobranoc i poprawę humoru. :)
Żeby nie było, ja tu tylko tekstury ogarniam, nic więcej. Specem od "czarnej roboty" pozostaje Łukasz (@dymus), który nie przestaje poprawiać. To tak na marginesie ;)
Wasze zdrowie! :)
Stele:
Fajny lodzik, czy póki co kabina HD wstawiona do screena?
Ten gradient na czołownicy ma taki być? Rozumiem cień pod sprzęgiem grzania, ale dziwnie to wygląda.
ST44-003:
--- Cytat: Stele w 12 Sierpnia 2016, 22:29:38 ---Fajny lodzik, czy póki co kabina HD wstawiona do screena?
--- Koniec cytatu ---
Tajemnica służbowa ;)
--- Cytat: Stele w 12 Sierpnia 2016, 22:29:38 ---Ten gradient na czołownicy ma taki być? Rozumiem cień pod sprzęgiem grzania, ale dziwnie to wygląda.
--- Koniec cytatu ---
Cienie muszę poprawić, bo osobiście mam do nich duże zastrzeżenia. Zdecydowanie przesadziłem. :)
dymus:
Kilka nowszych screenów, kabina B starej dziewiątki, plus dodatkowo mini modyfikacja nowszej wersji z dodanym elektronicznym haslerem (opartym na Pythonie) plus zmiana nastawnika.
EDIT: tak na dzień dzisiejszy prezentuje się kabina z elektronicznym haslerem (ostatnie dwa screeny), kilka małych zmian.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej