Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Warsztat teksturowy Kuby i ogólne cuda Łukasza vel @dymus.

<< < (12/26) > >>

RoboBatman:
Skoro już grzebiecie przy tej kabinie z EP09, to czy macie zamiar/chęć/plany (nieodpowiednie skreślić) dodać również kabinę widoczną z zewnątrz czy to będą tylko same modyfikacje kabiny bez tego? Z góry dziękuję za odpowiedź.

Sawi:
Rozumiem. Pytam bo z dobre ponad dwa lata temu sam się za to zabrałem, ale niestety większość zrobionych przez siebie tekstur definitywnie straciłem. Tak to mniej więcej wyglądało http://eu07.pl/forum/index.php/topic,24400.msg373735.html#msg373735 Fakt faktem patrząc na to po tym czasie zdecydowanie teraz zrobiłbym większość od zera.

ST44-003:
@Łukasz, jak będziesz mieć chwile to wrzuć screeny jak to teraz wygląda.  Sam jestem ciekaw co wyszło wczoraj z mojego szpachlowania refleksów światła :)
@Piotrek, od siebie dodam, że dostępny materiał wymaga w niektórych przypadkach solidnego plastrowania. No i spora część rzeczy jest juz poprawiona na teksturach. Szczególnie, że  mi się trochę spieszy z tym i innymi projektami będę chciał to szybko skończyć i wydać :)

dymus:
Tak to wygląda, refleksy światła bardzo dobrze usunięte ;)       (wiem na razie brakuje wcięcia w pulpicie tam gdzie są amperomierze, będzie zrobione później plus amperomierze mają złą kolejność, będzie oczywiście zmienione)

ST44-003:
No no, całkiem całkiem. (^^,)
Ale wieczorem siądę do lekkiej poprawki manometrów bo mi się dwie niewielkie rzeczy nie podobają. No i muszę dorobić pozostałe tekstury ;)

Edycja:
Wczorajsze dokonania Łukasza w kwestii kabiny ;)

A już nie długo, już za jakiś czas, do kompletu dorzucę to:

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej