Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Warsztat teksturowy Kuby i ogólne cuda Łukasza vel @dymus.
Patrykos:
--- Cytat: ST44-003 w 23 Sierpnia 2013, 14:06:55 ---@Patryk, no bo jakie pytanie, taka odpowiedź ;)
--- Koniec cytatu ---
Jaki autor taka riposta…
To wygląda jak zabawa kolorami, a nie tekstura ze zdjęć, stąd to pytanie.
ST44-003:
Wóz jest świeży, zresztą jak już pisał @mechatronik, który ustrzelił ją jakoś dwa dni przede mną, "ona strasznie się świeci". Zresztą, na każdym zdjęciu i w rzeczywistości widać jednolitość tego koloru, no i to, że jeszcze czynniki atmosferyczne nie zaszkodziły farbie. Druga rzecz, zdjęcia otrzymałem 5 dni po jej wyjeździe po otrzymaniu żółtego czoła (zdjęcia 10.08, REV. 05.08.2013).
"Pociąg TLK Dolnoślązak oczekuje godziny odjazdu". Obecnie trwa detalizowanie, doglądanie i na weekend powinna trafić do testów.
Reg. obowiązki 2.
Proszę poprawić.
Benek
Screen wciąż za ciężki.
adsim
W końcu Ci się udało.
adsim
A nie wysłałem Tobie PW? Kurde, znowu zapomniałem. Da się usunąć Twój i mój dopisek, czy musi zostać?
Nie usuwamy wpisów. Muszą zostać.
adsim
ST44-003:
Celowy odgrzew kotleta.
Ktoś chce może Budyniu z Rodzynkami i dodatkiem? To zachęcam do testowania i zaglądania do działu "Test" ;)
ST44-003:
Kolejny celowy odgrzew (nieświeżego) kotleta. Z Łukaszem zabraliśmy się ostatnio za pewną kabinę, w oczekiwaniu na dokonania @youBy`ego co do innego projektu ;)
Szału (jeszcze) nie widać, ale tekstury przygotowane do nałożenia, w między czasie modyfikowany jest model :)
Sawi:
Hasler jakiś czas temu zrobił @TZs.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej