Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Warsztat teksturowy Kuby i ogólne cuda Łukasza vel @dymus.
adsim:
Na przyszłość, wypadało by się zapytać autora o zgodę, tym bardziej, że nie było tego nawet w beta. Nie wiem też czy masz najnowsza wersję tego elementu.
ST44-003:
Musisz mi wybaczyć to niedopatrzenie. Myślałem że było to dogadane, skoro dostałem mapowanie klimy. Nie do końca rozumiem co masz na myśli, jeśli chodzi o "najnowszą wersję". Model klimy jest ten, który posiadają wszystkie 303E wrzucone do PC11. Ja zaś otrzymałem tylko samo mapowanie.
EDIT: Mała zmiana planów. 07-374 zostaje chwilowo wstrzymana (czeka na poprawki zdjęć). Żeby was nie zanudzić kolejnym wozem pICu, taka mała zapowiastka, czyli przy czym ostatnio dłubie.
Do dokończenia czołownica, dopieścić czoło, boczki i rynienki.
ST44-003:
Ogłaszam wszem i wobec (coby mi kto nie podkradł projektu), że oto, "meine liebe damen und meine liebe herren", robi się! Co prawda początek początków, ale wolałbym żeby mi ktoś jej nie podkradł. Spokojnie, spokojnie, 539 też się pojawi (i nie tylko). Wszystko w swoim czasie ;)
Reg. obowiązki 2.
Proszę poprawić.
Benek
Wstaw znaki interpunkcyjne oraz popraw błąd ortograficzny. Dodatkowo, forum to nie GG, bez przesady z uśmieszkami. Pisz poziomo.
Rozi
Żeby rozwiać wątpliwości: still working ;) Szkoda tylko, że to stary model.
W przygotowaniu: 07-539 do dopieszczenia, 07-001, 07-410 + kab, jakiś budyń (1046 chyba), i coś tam się jeszcze znajdzie. Ma ktoś jakieś wagony? I czy ktoś by mi pomógł z wagonem Bwxz z tego linku poniżej? Chodzi o drobne poprawki pudła.
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,7953.msg349439.html#msg349439
klimczok_mk:
A kabina którą robisz, to tylko zmieniłeś teksturę, czy od nowa kabina?
ST44-003:
@klimczok, proszę jaśniej o którą kabinę i jakiego wozu Tobie chodzi? Na zdjęciu 174 jeszcze nie w pełni ze swoim czołem. 07-410 dostanie kabinę którą dostała po ostatniej Rewizji w pesie, a wygląda i sprawuje się całkiem fajnie. Zostanie ciutek przerobiona i dodane zostanie parę elementów. Oryginalnie, ma powstać na obecnym modelu kabiny zezowatej siódemki, z dodaniem klimy na sufit i takaż kabina również jest planowana do wydania, gdyż kabiny z klimą obecnie nie ma.
W załączniku czoło Bwxz, z którym proszę o pomoc :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej