Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Warsztat teksturowy Kuby i ogólne cuda Łukasza vel @dymus.

<< < (3/26) > >>

ST44-003:
Niestety zostałem "zmolestowany" przez kolegę żeby akurat w tym malowaniu ją zrobić.
Pomysły z rokiem nie jest zły, zwłaszcza że na wielu maszynach można to odczytać po datach rewizji.
1) EP09-032_hist09
2) EP09-032_09
3) EP09-032_(2)
4) EP09-032_(09)
Tekstura powinna pójść na testy jeszcze w tym tygodniu, jednak są drobne chwilowe z czołem. Ale da rade ;)

--- Cytat: mati189 w 14 Sierpnia 2012, 10:05:41 ---moim zadaniem zrób malowanie takie jak jest w 035 ale może by sie dało zrobić w Malowaniu Szwecji

--- Koniec cytatu ---
Kolego, nie jestem moderatorem ale mimo to:
-zdania z dużej litery i kropoka na jego końcu
-1) nie posiadała do tej pory malowania IC (ale niedługo pójdzie na naprawę więc wszystko jeszcze przed nią) przed naklejeniem jej flagi Szwecji.
 2) nie mam jej zdjęć w malowaniu szwecji.
Jeśli posiadasz jej zdjęcia w barwach Szwecji, podziel się nimi z nami/ze mną.

Ra:
Im krócej tym lepiej. Kiedyś była maniera zapisywania roku z apostrofem, czyli EP09-032'09.

ST44-003:
@Ra, dobra, coś jeszcze pokombinuje, bo przecież do dyspozycji mamy jeszcze obrazek "mini". Będzie działać, w to nie wątpie :D

up5358:
Idąc tym tokiem nazewnictwa proponuję wszelkie EP09 w barwach Euro (w przyszłości EU44) nazywać wg schematu 104e3-018-euro/EP09-018-euro.  Każdy załapie o jaki okres chodzi, a te okleiny na wszelkich "epokach" je posiadających zejdą i niebawem także będą historyczne.

Sawi:
Co najmniej już dwie epoczki nie mają oklein, więc wygląda na to, że etap ich ściągania z nich został przyśpieszony.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej