Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Misja manewrowa na L61
Sawi:
--- Cytat: EN_Jan.Kiepura w 04 Sierpnia 2012, 20:58:14 ---Sawi dziękuje za pomoc.Mam jednak głupie pytanie, jutro niedziela chciałem cały dzień popróbować na TD, jak wstawić ten semafor, poprostu dodać wpis takiego semafora jako obiektu??
--- Koniec cytatu ---
Nmzc. EN_Jan.Kiepura wybierając np z zakładki Multiple Zdarzenie masz do wyboru Sygnalizator, Rozjazd, Inne i -Brak zdarzenia. To jako np sygnał. A jako obiekt to zakładka Wstawienie Sygnalizatorów musisz tam podać nazwę, plik include i współrzędne. Jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić i sprostować.
SKP:
--- Cytat: Sawi w 04 Sierpnia 2012, 22:33:44 ---Jeśli jestem w błędzie proszę mnie poprawić i sprostować.
--- Koniec cytatu ---
Nie jesteś w błędzie ;) Multiple -> Sygnalizator = zmiana sygnału na semaforze; Wstawianie Sygnalizatów = model (i oczywiście inne rzeczy z INCa...).
EN_Jan.Kiepura:
Wiecie co mam dość dobry aparat, więc chyba zajmę sie robieniem zdjęć na tekstury. Potrzeba jakichś zdjęć ze stacji częstochowa osobowa?
Tomaszek_Łódź:
Fotografuj wszystko co się da. Każdy element kolejowej infrastruktury się przyda. Zdjęcia umieść w odpowiednim wątku. Na pewno ktoś to wykorzysta jak będzie taka potrzeba.
EN_Jan.Kiepura:
A skoro jesteśmy przy L61. Chciałem ją wykorzystać, bo jestem z Częstochowy, i interesuje mnie czy Częstochowa Osobowa będzie dodana do L61 czy nie. Jeśli czegoś brakuje, zrobię fotki i podeślę komu potrzeba.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej