Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Łącznie scenerii

<< < (2/5) > >>

uetam:

--- Cytat: "Winger" ---Jest mozliwe.
Tylko zastanow sie czy twoj sprzet komputerowy poradzi sobie z taka sceneria. Bo przeciez nie o pokaz slajdow tu chodzi, nie?
--- Koniec cytatu ---

Krótka sceneria z małą ilością stacji i mało skomplikowanym układem torowym - b.dużo fps
Dość długa sceneria z małą ilością stacji i dość skomplikowanym układem torowym + ruch AI- mało fps.
Dość długa sceneria z małą ilością stacji i skomplikowanym układem torowym + ruch AI = b.mało fps...
Chyba nie muszę konczyc. Wlasnie tutaj zaczyna sie lancuszek stary symek-> malo fps -> nebula -> marudzenie ;]

RiZoNe:
no cóż :) za kilka lat wszystko może się zdarzyć :) nawet nebula .... :P:P:P:P:P:P <joke>

pozdro for all :)

TruckeR:
No da się, ktoś miał chyba łąćzyć, jak dobrze pamiętam Quark i Testowo. Mówiąc szczerze, myślałem, ze na tym torze z WK coś jest - a kończy się w polu. Obszedłem niedawno we freeflyu cały QuarkMce i właśnie znalazłem te zagubione tory.. W sumie mozna by to zrobić, bo Testowo jest dosyć małe, w soumie to tylko WK bez trakcji i ten kawał torów do tartaku. Myślę, zę Testowo nie zmniejszyło by specjalnie FPS, bo ja i tak mam ich mało :D

RiZoNe:

--- Cytat: "TruckeR" ---No da się, ktoś miał chyba łąćzyć, jak dobrze pamiętam Quark i Testowo. Mówiąc szczerze, myślałem, ze na tym torze z WK coś jest - a kończy się w polu. Obszedłem niedawno we freeflyu cały QuarkMce i właśnie znalazłem te zagubione tory.. W sumie mozna by to zrobić, bo Testowo jest dosyć małe, w soumie to tylko WK bez trakcji i ten kawał torów do tartaku. Myślę, zę Testowo nie zmniejszyło by specjalnie FPS, bo ja i tak mam ich mało :D
--- Koniec cytatu ---

właśnie o takich zagubionych torach myślałem...

Dudus:
Sorry że odpowiadam na stary host, ale mało ostatnio jestem na forum. Natomiast więcej grzebię w plikach i robię właśnie to o co wam chodzi. Cały czas dopracowuję połączone Quark-testowo. Robię to ręcznie na plikach bez gmaxa. Jak ,,wywieszę" teksturę nieba pod testowem w okolicach stacji Mydelniczka, to będzie prawie koniec. Potem chcę jeszcze skorygować niektóre misje żeby było ciekawiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej