Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Łącznie scenerii

<< < (5/5)

Marcin_EU:

--- Cytat: "Winger" ---Problem bedzie z tym, ze obecny projekt nie bedzie juz raczej rozwijany bardziej niz nadchodzaca w koncu finalna wersja. Cos trzeba w koncu zaczac przy Nebuli. Bo sie nie ukaze nawet w nastepnym lutym...
--- Koniec cytatu ---

Ja chyba wole poczekac az Wy masochisci wymienicie wszystko w starym symku i zacznie on dzialac ok, widze ze jestescie na dobrej drodze :)

Winger:
ROTFL, pytaj Adama :-)
Wydajnosci nie polepszy bo sie nie da, ale za to ile innych ciekawostek narobil... :-)
A wlasnie, jak tam Nebula?

Marcin_EU:

--- Cytat: "Winger" ---ROTFL, pytaj Adama :-)
Wydajnosci nie polepszy bo sie nie da, ale za to ile innych ciekawostek narobil... :-)

--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieje ze potem te ciekawostki bedzie komu do nowego symka poprzenosic. Ja na pewno czyjes roboty dublowac nie bede, predzej przerobie to co mam na symulator busow (a jezdze tymi wynalazkami do wawy na przemian z PEx odkad mnie zmusil do tego nowy rozklad jazdy pkp :)

I co to wlasciwie za ciekawostki, cobym wiedzial czego robienie moge sobie darowac.

--- Cytat: "Winger" ---
A wlasnie, jak tam Nebula?

--- Koniec cytatu ---

Kiepsko

ABu:
Aj, kurczę, bo to jest tak: miałem tylko poprawić te najbardziej rażące błędy (w głównej mierze własne) - żeby wersja ostateczna działała tak jak trzeba. I się zaczęło - bo jak tu zostawić źródła, jeżeli do zrobienia kolejnej istotnej rzeczy zostaje tylko kilka linijek do dopisania? W ten sposób rozpoczął się łańcuszek: poprawa -> dopisanie nowego (umożliwiające dopisanie kolejnego) -> dopisanie... -> dpoisanie...

I tak trwa ten łańcuszek od 3 tygodni co najmniej. Za każdym razem jak coś dodaję/poprawiam, staram się, żeby to było w miarę uniwerslane, a później ponoszę tego konsekwencje - bo się okazuje, że niewiele trzeba żeby to wykorzystać w czymś innym :)

A listę zrobionych rzeczy wysylam na PW, bo to ma być niespodzianka :)

PS. Deklaruję się, że osobiście poprzenoszę to wszystko do Nebuli (składam deklarację, żeby trochę uspokoić sumienie, bo mam wyrzuty, że jeszcze dłubię w starym kodzie... :) )

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej