Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Jelitkowo
Tolein:
Podejrzewam, że zapewne wiele to nie ma do rzeczy, ale jeśli otwarcie pozwalasz się "przywalać", to się przywalę.
Ta droga czteropasmowa nie ma większego sensu. Zakręt jest dość ostry, nie widzę tam przechyłki (może po prostu słabo patrzę), brakuje poboczy. No chyba, że ma to być jakaś arteria większego miasta, ale to też jakby nie bardzo trzyma się kupy.
matfre96:
Porcja screenów. Dodałem semafory w Jelitkowie i Ozorkowie. Zmieniłem rozjazdy w Jelitkowie na JEA29. Stworzyłem nasypy i zmieniłem układy torowe. Wiem że trakcja jest do poprawy. Co zrobić aby nasyp nie był ciemny po jednej stronie?
Czy chcecie SBL na dwutorowych odcinkach?
Matz32:
A jest tam aby wystarczająco długi odcinek na SBL ? Jak nie,to lepiej niech będzie bez. Fajnie ze kolejną scenerie chce ktoś przystosować do nowych standardów.
matfre96:
Są dwa dwutorowe odcinki. Narazie zajmuję się słupkami hekto. Postanowiłem też że wymienię całą sieć trakcyjną.
jageer:
--- Cytat: epoka9.24 w 26 Lipca 2012, 23:23:54 ---Są dwa dwutorowe odcinki. Narazie zajmuję się słupkami hekto. Postanowiłem też że wymienię całą sieć trakcyjną.
--- Koniec cytatu ---
Zrób podst ;) A jak już montujesz SBL, to pamiętaj, że przy 2 kierunkowej odległość między semaforami w obie strony wynosi 60 metrów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej