Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Jelitkowo

(1/6) > >>

matfre96:
Siemka. Co powiecie na nową wersje Jelitkowa. Aktualnie, doprowadziłem ją do uruchomienia na PC. Mam zamiar stworzyć od nowa otoczenie i SRK. Raczej nie będę ingerował w układ torowy. Chwilowo sceneria nie ma otoczenia. W załączniku pierwszy "oficjalny" screen. Czekam na wasze pomysły i sugestie.

ST44-003:
W odniesieniu do screena. Budynek z prawej strony stacji, na dwupasmówce jakiś ruch samochodowy nie zaszkodzi, słupy oświetleniowe, słupki kilometrażowe, drzewa, nie zaszkodzi trawa. Jeśli dasz radę, zrób też kilka powolnych (np. nachodzących na siebie) i misja nocna by mogła też być. :)

szogun:
Teren był importowany do 3dsa? Bo coś wygładzania nie widzę.

mikol:
Scenariusz poranny na Jelitkowo = coś niesamowitego. Dodaj dużo roślinności tak jak to robi Maciek na Mocznikach. Według mnie Jelitkowo to sceneria która daje pole do popisu scenarzystom. Bałtyk również. Życzę Ci wytrwałości w pracy i żebyś się nie zniechęcił.

matfre96:

--- Cytat: szogun w 22 Lipca 2012, 13:31:30 ---Teren był importowany do 3dsa? Bo coś wygładzania nie widzę.

--- Koniec cytatu ---
Teren jeszcze nie był w 3DS.

--- Cytat: ST44-003 w 22 Lipca 2012, 13:23:04 ---W odniesieniu do screena. Budynek z prawej strony stacji, na dwupasmówce jakiś ruch samochodowy nie zaszkodzi, słupy oświetleniowe, słupki kilometrażowe, drzewa, nie zaszkodzi trawa. Jeśli dasz radę, zrób też kilka powolnych (np. nachodzących na siebie) i misja nocna by mogła też być. :)

--- Koniec cytatu ---
Wszystko jest do zrobienia. Narazie jednak zajmuję się SRK, ponieważ nigdy go nie było w Jelitkowie. Docelowo ta sceneria będzie w silnie zurbanizowanym terenie.

Szukam osoby która pomoże mi poprawić sieć trakcyjną.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej