Symulator EU07 (i nie tylko) > Pomoc w tworzeniu
Pomoc przy scenerii
Maxiu:
Cześć, jeżeli ma ktoś chęć pomóc mi przy scenerii bo sam nie za bardzo sobie radzę proszę o kontakt.
SKP:
Nikt Ci nie pomoże. Przypomnę stare powiedzenie: "Ucz się i pracuj a dojdziesz do celu, bo takim sposobem doszło już wielu". Jeśli ktoś się na tym zna, to ma swoje projekty i nie ma czasu na nauczanie innych (chyba, że poprzez napisanie tutoriala czy nawet odpowiedzenie na konkretne pytanie, ale nie uczenie od podstaw). Jeśli natomiast ktoś ma chęć by Ci pomóc, to nie ma umiejętności.
Zmiana rozszerzenia tekstur jest tak podstawową rzeczą, że bez tego nie szukaj nawet osoby do współpracy, pierw sam się tego naucz.
Sawi:
Krzychu spokojnie. Ja staram się pomagać @Maxiu w miarę swych możliwości. Jaki będzie efekt końcowy okażę się w praniu.
SKP:
Sawi, wiesz że ja ostatnio jestem spokojniejszy niż zwykle ;) Jestem przeciwny prowadzeniu "za rękę", ale jak chcesz. Po prostu Ty to jesteś Ty ;) Co innego odpowiedzieć na pojedyncze pytanie, a co innego wszystko od początku. Z resztą, jak miałem na przykład zajęcia z LaTeXa, to wykładowca nam wszystko tłumaczył. Co trzeba było zrobić zrobiłem, ale już tydzień później nic nie pamiętałem. A jak sam się go uczyłem, to wszystko do dziś doskonale pamiętam (oczywiście wszystko czego się nauczyłem, a nie wszystkie komendy ;P). Jednym słowem, jak się samemu czegoś szuka, to łatwiej to później zapamiętać i zrozumieć.
Sawi:
Wiem wiem znamy się już trochę i zauważam tą zmianę u Ciebie. Znam Twoje zdanie w tej kwestii i Ty Moje. Ja uważam, że czasem jednak mimo wszystko trzeba prowadzić za rękę. Nie można zrobić wszystkiego za kogoś, to fakt, bo wtedy za wiele się sam nie nauczy. Ale za to można go pokierować, naprowadzić, to jak najbardziej.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej