Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)
Exe:
A czy dodanie ludności nie wpłynie drastycznie na FPS?
AIR:
--- Cytat: Tolein w 25 Lipca 2012, 10:38:19 ---No nie wiem gdzie ty mieszkasz, ja np. mieszkam w Warszawie... -__-
--- Koniec cytatu ---
W calej poludniowej Polsce ciezko jest spotkac ekrany przy torach, nawet w takiej aglomeracji jak Gorny Slask gdzie domow, blokow i kamienic przy torach jest pelno.
A parafia (kosciol) do ktorej aktualnie naleze w Krakowie jest w takiej odleglosci od torow jak zrobil macius5991.
BLAcKboY:
Primo. Kościół przy torach wymiata :D
Secundo. Ekrany dźwiękochłonne są a zza nich wyziera zieloniutkie zbocze pagórka. Trochę nie teges moim zdaniem. Kilka drzewek, albo tekstura lasu od góry stosowanego w plane'ach upodobniłaby to do jakiegoś parku miejskiego. Wystające dachy budynków, lub w ogóle kilka wyższych bloków była by też ładnym urozmaiceniem.
Sawi:
--- Cytat: Exe w 25 Lipca 2012, 11:12:23 ---A czy dodanie ludności nie wpłynie drastycznie na FPS?
--- Koniec cytatu ---
Odpowiem pytaniem. A zauważyłeś u siebie jakieś spadki FPS?
Exe:
--- Cytat: Sawi w 25 Lipca 2012, 13:06:15 ---Odpowiem pytaniem. A zauważyłeś u siebie jakieś spadki FPS?
--- Koniec cytatu ---
Ani razu nie jeździłem jeszcze na PC2011. Od ponad 2 miesięcy nie sieidziałem za kołem MaSzyny więc nie wiem dokładnie jak to jest.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej