Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (15/63) > >>

Wokulski:
Wiem, że to kwestia tabliczki. Ale jak ktoś napisał, że jest 140km/h a pruje 160km/h...to jaki sens jest ustawianie zwolnień na szlakach, czy też dawanie małych prędkości szlakowych? Ja jestem taki, że jak widzę Vmax=40km/h przed semaforem to tyle jadę, jest 20km/h na przejeździe to zwalniam bo staram się odwzorować, ale inni najwidoczniej jeżdżą, byle była zabawa.

MaciejM:
"FPS saver" czy przepiękne ekrany akustyczne. W przygotowaniu również zmodernizowane perony z czerwoną kostką. Przygotowanie tex ekranu @SKP, dzięki :)

inoworclawpkp:
Extra wygląda jednostka na screenie w mal. KM będzie kiedyś dostępna?

Tolein:
Czyżbym widział nowe modele szyn?

EDytka: Jeśli tam ma być przystanek, a z założenia ekrany akustyczne mają izolować od drogi kolejowej teren zurbanizowany, to może wypadałoby jeszcze rzucić jakąś kładkę nad torami?
I jeśli dobrze pamiętam, na jednym z poprzednich screenów ulicą po drugiej stronie torów jechał sobie kulturalnie autobus. Może jakiś przystanek autobusowy, małe zatoczki, budki albo choć słupy przystankowe, no i chodniczek do przystanku kolejowego?

MaciejM:

--- Cytuj ---Extra wygląda jednostka na screenie w mal. KM będzie kiedyś dostępna?
--- Koniec cytatu ---
Pytanie nie do mnie.

--- Cytuj ---EDytka: Jeśli tam ma być przystanek, a z założenia ekrany akustyczne mają izolować od drogi kolejowej teren zurbanizowany, to może wypadałoby jeszcze rzucić jakąś kładkę nad torami?
--- Koniec cytatu ---
Nie głupi pomysł. Pomyślę.

--- Cytuj ---Czyżbym widział nowe modele szyn?
--- Koniec cytatu ---
Nie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej