Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Odświeżanie scenerii Moczniki (Moczniki_v2)

<< < (12/63) > >>

Balaclava:
Na tej trasie nigdzie nie ma kozłów oporowych. Dobrze by było gdybyś przy okazji zrobił inca do tego kozła. Kiedyś @Ra o to prosił.

MaciejM:
Kozły powstawiam. W miejscu na screenie 2 przewiduję nowy przystanek. Co do pomysłu z lokomotywownią w Mocznikach - jednak rezygnuję, dodam co najwyżej kilka torów odstawczych dla EZT-ów ca stacją. Co do FPS - przy takim zalesieniu nie widzę wielkiego obciążenia (informacja dla osób ze słabszym sprzętem :).

JONIN_EZT:
Nie powiem. Trasa uzyskuje klimat, którego bardzo długo brakowało. Trzymaj tak dalej i się nie poddawaj.

MaciejM:
Uaktualniona lista w pierwszej wiadomości. Poniżej link do schematu scenerii. Niebieski - trudny szlak towarowy Vdrogowa=90km/h, czerwony - magistrala Vdrogowa=140km/h, i żółty - z przeznaczeniem na misje osobowe, prędkości 70/90km/h. Na całym odcinku czerwonym chciałbym upchnąć przynajmniej 5-6 nowych przystanków (do fioletowej granicy jest już zrobione miejsce na jeden, widzimy na niego miejsce w screenie nr 2 z mojej poprzedniej wiadomości). Na odcinku żółtym również kilka dodam. Brakuje mi misji typowo podmiejskich, próbuję choć trochę moje marzenie spełnić :) Zrobimy coś na wzór SKM. Do fioletowej granicy mam już teren "jako tako" ogarnięty, jak na ten krótki odcinek to mam na razie jakieś 3/4 ogarniętych elementów.

http://eu07.pl/userfiles/8463/foto-schemat.PNG

Umiejscowienie przystanku: . Można odwiedzać tamten kanał częściej, tam też umieszczam różne materiały.

AIR:
Aż prosi się aby na szczycie tego stoku który widać na screenach, wzdłuż torów pododawać również drzewa, albo skoro chcesz zrobić coś na wzór SKM to jeszcze lepiej pasowały by jakieś budynki, a za nimi ścianę z fotografiami terenów zurbanizowanych (gdzieś w symku takie widziałem więc istnieją, ale nie pamiętam jak to się fachowo nazywa).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej