Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Bałtyk SKM

<< < (17/22) > >>

karolmaszynista:
Część z nich jest i tak do poprawy.
Czyli, że Bałtyk SKM będzie jakby oddzielną wersją Bałtyku, a nie po prostu grupą scenariuszy na ''zwykłym'' Bałtyku?

MaciejM:

--- Cytat: ST44-003 w 30 Maja 2013, 11:28:59 ---@Macieju, a robiłeś jakąś większą aktualizację w terenie/otoczeniu? Może warto by było w zwykłym Bałtyku je również zaktualizować :)

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: karolmaszynista w 30 Maja 2013, 17:02:56 ---Część z nich jest i tak do poprawy.
Czyli, że Bałtyk SKM będzie jakby oddzielną wersją Bałtyku, a nie po prostu grupą scenariuszy na ''zwykłym'' Bałtyku?

--- Koniec cytatu ---

To jest zupełnie oddzielna wersja scenerii, zrodził się we mnie pomysł aby wydac scenerię z paczką trzech nowych scenariuszy (pociąg posp., regionalny i towarowy), a starą wersję wyrzucic.

Tak wygląda obecnie sceneria:

--- Cytuj ---Alakowice - Alakowice Przedmieście - Bielkowo - Bałtyk Zachodni - Bałtyk Główny - Bałtyk Wschód - Bałtyk Katedra - Bałtyk Masto - Bałtyk Plaża
--- Koniec cytatu ---
Pogrubione - stacje. Kursywa - przystanki osobowe. Tak jak miałem w zamiarze, chciałem przerobic ten Bałtyk na scenerię z wyraźną przewagą pociągów regionalnych / podmiejskich oraz stworzyc coś na wzór ruchu aglomeracyjnego - takiego, z jakim mam stycznośc na codzień w WWK.

MaciejM:

--- Cytat: Tyrystor w 30 Maja 2013, 01:18:29 ---Czyżby dodane nowe niebo?

--- Koniec cytatu ---
Nie.
11.07.2013r.:
Projekt ma wsparcie z UE :)

matek123:
To jeszcze brakuje pomarańczowej tabliczki "Na linii kolejowej Bałtyk Miasto - Bałtyk Plaża ustanowiony jest zastaw na rzecz skarbu państwa.

Wokulski:
To niech się jeszcze UE zrzuci na nowe wskaźniki :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej