Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bałtyk SKM
Matz32:
Po miesiącu prob i ćwiczen z ewentami stwierdzim ze zaczyna mi cos z tego wychodzic. A ze ostatnio mam troche czasu postanowiłem zrobić moj pierwszy scenariusz.Bedzie to prosta misja na Baltyku .
OPIS MISJI
Prowadzimy Pociag Osobowy PR32532 (EN57 lub ED72 ) na Linii S1 Alakowice - Calkowo.W Calkowie zmiana kabiny i po 3-5 minutach powrot do Alakowic.Zakładam zrobić wzmozony ruch osobowy (kilka mijanek) z Jazdą na odstepie SBL.
STAN PRAC (12.06.2012):
1.Ustawienie wszystkich docelowych pojazdow na scenerii: Zrobione
2.Ustalenie wszystkich przebiegow /rozkladu poszczegolnych pojazdow : Zrobione
3:Eventy do naszego pociagu : 10%
4.Eventy pozostalych pociagow :5%
mikol:
Co wy tak wszyscy z tym Bałtykiem? :D @szogun zaczął od misji InterRegio to teraz wszyscy się na Bałtyk rzucili ;) Można powiedzieć, że ja też bo tworzę scenariusz "Bałtyk Express". @Matz32 - daj jakieś screeny.
zbyszek300:
Matz32: Jak by nie było problemu mógł byś wstawić EN57-2000-RA lub ED73. Było by miło pojechać czymś nowszym ;).
Niebugoclaw:
Z tym Całkowem jest nie tak. To jest przystanek na szlaku, a na szlaku nie można kończyć biegu ani zmieniać czoła ;) Ewentualnie po dojechaniu do Całkowa można by zjechać na Miasto jako służbowy.
Dominik333:
Do takiej misji pasował by EW58/60 ale i tak każdy może zmienić skład według własnego uznania więc to jest kwestia gustu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej