Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bałtyk SKM
JONIN_EZT:
--- Cytat: Dominik333 w 12 Lipca 2012, 15:59:18 ---Do takiej misji pasował by EW58/60 ale i tak każdy może zmienić skład według własnego uznania więc to jest kwestia gustu
--- Koniec cytatu ---
Gdyby jeszcze EW58 miała poprawnie fizykę napisaną.
--- Cytat: Matz32 w 12 Lipca 2012, 13:57:00 ---Po miesiącu prob i ćwiczen z ewentami stwierdzim ze zaczyna mi cos z tego wychodzic. A ze ostatnio mam troche czasu postanowiłem zrobić moj pierwszy scenariusz.Bedzie to prosta misja na Baltyku .
(...)
--- Koniec cytatu ---
Sama misja zapowiada się ciekawie, bo misji przy zapchanych składach na szlaku jeszcze nie było.
Maxiu:
I w jakim stanie są EW58, model nie za bardzo nadaje się do jazdy.
Ra:
Do EW muszą być wysokie perony...
GpS20:
--- Cytat: mikol w 12 Lipca 2012, 14:02:58 ---Co wy tak wszyscy z tym Bałtykiem? :D @szogun zaczął od misji InterRegio to teraz wszyscy się na Bałtyk rzucili ;) Można powiedzieć, że ja też bo tworzę scenariusz "Bałtyk Express". @Matz32 - daj jakieś screeny.
--- Koniec cytatu ---
Racja. Ogółem nie mam nic przeciwko Bałtykowi ale wg. mnie ta sceneria jest zbyt mała aby pisać tyle misji pod nią. Jakby nie było życzę powodzenia w pracach :)
SiBiK:
Nie lepiej zrobić jazdę na odcinku Bałtyk Plaża - Bałtyk Główny, ewentualnie wariantowo do Alkowic. W tym wariancie mamy więcej przystanków no i bardziej zbliżone do rzeczywistości (SKM skrótu nie trzeba tłumaczyć).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej