Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Bałtyk SKM

<< < (2/22) > >>

JONIN_EZT:

--- Cytat: Dominik333 w 12 Lipca 2012, 15:59:18 ---Do takiej misji pasował by EW58/60 ale i tak każdy może zmienić skład według własnego uznania więc to jest kwestia gustu

--- Koniec cytatu ---

Gdyby jeszcze EW58 miała poprawnie fizykę napisaną.

--- Cytat: Matz32 w 12 Lipca 2012, 13:57:00 ---Po miesiącu prob i ćwiczen z  ewentami stwierdzim ze zaczyna mi cos z tego  wychodzic. A ze ostatnio  mam troche czasu postanowiłem zrobić moj pierwszy scenariusz.Bedzie to prosta misja na Baltyku .
(...)

--- Koniec cytatu ---

Sama misja zapowiada się ciekawie, bo misji przy zapchanych składach na szlaku jeszcze nie było.

Maxiu:
I w jakim stanie są EW58, model nie za bardzo nadaje się do jazdy.

Ra:
Do EW muszą być wysokie perony...

GpS20:

--- Cytat: mikol w 12 Lipca 2012, 14:02:58 ---Co wy tak wszyscy z tym Bałtykiem? :D @szogun zaczął od misji InterRegio to teraz wszyscy się na Bałtyk rzucili ;) Można powiedzieć, że ja też bo tworzę scenariusz "Bałtyk Express". @Matz32 - daj jakieś screeny.

--- Koniec cytatu ---

Racja. Ogółem nie mam nic przeciwko Bałtykowi ale wg. mnie ta sceneria jest zbyt mała aby pisać tyle misji pod nią. Jakby nie było życzę powodzenia w pracach :)

SiBiK:
Nie lepiej zrobić jazdę na odcinku Bałtyk Plaża - Bałtyk Główny, ewentualnie wariantowo do Alkowic. W tym wariancie mamy więcej przystanków no i bardziej zbliżone do rzeczywistości (SKM skrótu nie trzeba tłumaczyć).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej