Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Bałtyk SKM
MaciejM:
Mnie też to pytanie troszkę zdziwiło... Co najwyżej można by odnowić tekstury zewnętrzne i kilka w kabinie.
Sawi:
No i pewnie o to chodzi autorowi tego posta. Ludzie po prostu się przyzwyczaili do nowego i jak mają jeździć czymś zrobionym wcześniej, ale nie powalającym jakością nie używają tego typu dodatków.
Dodano: 14 Lipca 2012, 22:24:07 Smutne, ale niestety prawdziwe. Zauważyłem to już jakiś czas temu.
Dominik333:
Autor z góry założył, że będzie to sceneria SKM ale zawsze można by ją było przekształcić na jakąś misję osobowym np SM42 + BHP albo co mnie też troszke zaskakuje, że jest np taki tabor jak SA102 a nikt z niego nie korzysta.
MaciejM:
--- Cytuj ---...albo co mnie też troszke zaskakuje, że jest np taki tabor jak SA102 a nikt z niego nie korzysta.
--- Koniec cytatu ---
"Nie korzysta" w jakim znaczeniu? Prowadzenie przez użytkownika nie jest możliwe, bo ten pojazd nie posiada jak na razie kabiny, a postawienie tego pojazdu w scenariuszu to kwestia autora scenariusza lub nawet użytkownika.
Dominik333:
Wiadomo, że każdy sam sobie może podmienić tabor, aczkolwiek napisałem o tym SA102 bo pamiętam, że w PC11 jeździłem jakimś szynobusem, a w tej wersji paczki jeszcze nie próbowałem, więc myślałem, że tez można. Ale jak wiemy można nawet sobie ustawić samą SM42 a każdy w jej miejsce wsadzi sobie co będzie chciał.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej