Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Bałtyk SKM

<< < (21/22) > >>

Benek:
Baltyk jest tak bledna sceneria, ze szkoda ja przerabiac. Mialem ten sam problem z MOP-em. Po zrobieniu na oko 8 km, ktore fajnie wygladaly na screenach, dowiedzialem sie, ze wszystko na tej scenerii zaprojektowane jest bez sensu. Teraz tylko skupiam sie na realnej linii kolejowej. Poza tym, lepiej zrobic 10 km czegos nowego niz walkowac stale te same, niepoprawne scenerie. Innymi slowy, odradzam Ci Macku przerabianie Baltyku. Poprawiles tam duzo. I ja bym na tym poprzestal. A jesli nie chce Ci sie zaczynac nowych scenerii, to popraw np. Bochnie.

Ra:
Też się mogę pod tym podpisać. Aby z sensem przerobić scenerię fikcyjną, to raczej trzeba na bieżąco konsultować z kimś, kto ma o tym pojęcie. A znaczne przerabianie scenerii tylko dlatego, że pasowało by to do scenariusza jest moim zdaniem drogą mocno pod górę. Moje przerabianie Quarka oraz Linii 546 ma głównie na celu stworzenie i przetestowanie narzędzi w Rainsted, na bazie dostępnych danych.

RoboBatman:
Może lepiej poczekajcie na końcowy efekt zamiast demotywować @macius5991 od dalszych prac?

Benek:

--- Cytat: RoboBatman w 20 Sierpnia 2013, 14:20:06 ---Może lepiej poczekajcie na końcowy efekt zamiast demotywować @macius5991 od dalszych prac?

--- Koniec cytatu ---
Widać, że nie masz pojęcia o czym piszesz. Nie, lepiej od razu mu przekazać doświadczenie ludzi, którzy sami doszli do takich wniosków, zamiast czekać aż on sam do tego dojdzie i wtedy mu chęci odejdą oraz zdecyduje się nie publikować przerabianego kawałka scenerii. Ty jednak prezentujesz postawę użytkownika, który tylko czeka by mieć byle jak, byle co, byle by było. Stawiaj więcej na jakość, a nie ilość. I nie tylko w symulatorze.

RoboBatman:

--- Cytat: Benek w 20 Sierpnia 2013, 14:25:13 ---
--- Cytat: RoboBatman w 20 Sierpnia 2013, 14:20:06 ---Może lepiej poczekajcie na końcowy efekt zamiast demotywować @macius5991 od dalszych prac?

--- Koniec cytatu ---
Ty jednak prezentujesz postawę użytkownika, który tylko czeka by mieć byle jak, byle co, byle by było.

--- Koniec cytatu ---

Jestem obserwatorem a nie oczekiwaczem czy szczekaczem typu: "kiedy będą następne dodatki?" i.t.d.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej