Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Odluźniacz a SPKS

<< < (2/2)

MichałŁ:
Odluźniacz od kiedy ja znam Maszynę w działa tylko na lokomotywę lub lokomotywy sprzęgnięte wielokrotnie.
Ale fakt faktem odluźniacz w lokomotywach nie działa zgodnie z realnym ponieważ :
- nie działa kiedy w PG mamy więcej niż 0,5MPa
- zawsze odluźnia całkowicie, naprawdę możemy sobie zbić ile chcemy

Ale odluźniacz to nie jedna niedopracowana rzecz. Zauważył ktoś że teraz w Maszynie mamy super szczelny PG i nie możemy przeładować hamulca ?

Sawi:
Nie ma w tym nic dziwnego, skoro SPKS nie został oficjalnie wydany.
  Dodano: 30 Czerwca 2012, 08:45:45 Raczej pod tym kątem nikt poprawek w EXE nie dokonywał. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić.

Niebugoclaw:

--- Cytat: MichałŁ w 30 Czerwca 2012, 08:21:32 ---... i nie możemy przeładować hamulca ?

--- Koniec cytatu ---
Akurat w PC10 mi się to raz udało, jak się zapomniałem i na postoju trzymałem skład parę minut na uderzeniowym ;) Co nie zmienia faktu, że obecna pneumatyka w symulatorze leży i kwiczy ;)

hunter:
Zacytuje readme:

--- Cytuj ---Obecnie trwają prace nad SPKS (System Pneumatyki Kolejowej SPKS) - nowym silnikiem odwzorowującym pracę hamulców kolejowych, który będzie zawarty w exe. Obecny, zaimplementowany także w "EXE 325", nie będzie już rozwijany. Z tego też względu zgłaszanie wszelkich błędów związanych z układem hamulcowym jest bezcelowe.
--- Koniec cytatu ---

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej