Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Odluźniacz a SPKS

(1/2) > >>

Exe:
Cześć. Mam małe pytanie do twórców SPKS. Chodzi o odluźniacz lokomotywy. W MaSzynę nie gram już Ponad 2 miesiące. Dokładnie mi chodzi o to czy odluźniacz będzie działał zgodnie z jego funkcją i realizmem. Bo teraz na PC2010 zauważyłem, że jednak nie za bardzo działa dobrze, ponieważ odluźniał cały skład, a odluźniacz działa tylko na lokomotywie jak wiemy. Nie wiem jak jest w PC2011, może zostało to juz poprawione. Poinformował by mnie ktoś? Dzięki ;)

hunter:

--- Cytat: Exe w 29 Czerwca 2012, 21:01:52 ---Bo teraz na PC2010 zauwarzyłem, że jednak nie za bardzo działa dobrze, ponieważ odluźniał cały skład, a odluźniacz działa tylko na lokomotywie jak wiemy.
--- Koniec cytatu ---
Pierwsze slysze, zeby w ktorymkolwiek exe dzialal na caly sklad. Od zawsze dzialal na sama lokomotywe.

bartex:
Odluźniacz działa w PC2011 tylko na lokomotywę.

Exe:

--- Cytat: hunter w 29 Czerwca 2012, 21:08:37 ---Pierwsze slysze, zeby w ktorymkolwiek exe dzialal na caly sklad. Od zawsze dzialal na sama lokomotywe.

--- Koniec cytatu ---

Bardzo dawno nie grałem juz w MaSzynę. Kompa mam za słabego nawet na wersję z 2004 roku. Dzięki za informację.

Ra:
Hm, jakiś surrealistyczny wątek...

--- Cytat: Exe w 29 Czerwca 2012, 21:18:45 ---Bardzo dawno nie grałem juz w MaSzynę. Kompa mam za słabego nawet na wersję z 2004 roku.
--- Koniec cytatu ---
Nowsza jest wydajniejsza, więc "nawet" jest w złym kontekście użyte.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej