Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Kozłów - Psary

<< < (2/3) > >>

EU40:

--- Cytuj ---Warto by się zastanowić nad stworzeniem osobnego scenariusza odwzorowującego dokładnie zdarzenia z 3.03. w celu odtworzenia przebiegu katastrofy ;) Najlepiej po opublikowaniu raportu przez PKBWK.
--- Koniec cytatu ---
Mi się na MSTS prawie udało.
http://www.youtube.com/watch?v=ga9qroHi9L4
Nowa trasa Marcina wygląda naprawdę nieźle.
http://www.youtube.com/watch?v=xwvJLSEmS3s
Na raport PKBWK możesz sobie ze 2 lata czekać..

Rudzik:
Mihau, AIR, z wami się nie zgadzam. To po co powstawał Rainsted? Po co ludzie chodzą z aparatami wzdłuż trasy? Żeby i tak powstała fikcyjna? Nawet jeśli chodzi o otoczenie. Taka operacja będzie cofnięciem się w rozwoju symka. Przynajmniej wg mnie.

klimczok_mk:
A według mnie powinno być odwzorowane prawie  jak w realu lecz nie od razu. Ja bym to wydał na kilka części lepiej. Raz jedną rzecz dodać później z znowu coś innego. Bo jak by miał od razu cale otoczenie zrobić to nie wiem trochę czasu by się zeszło.
EU40 fajnie ci wyszło to odwzorowanie katastrofy.

EU40:
Klimczok: nie powiem dziękuję, bo wolałbym nie mieć motywu do jej odwzorowania. Na MSTSie nie ma problemu ze stworzeniem własnej misji. Jest za to problem innej natury: program nie dopuści do sytuacji czołowego zderzenia. Jest to możliwe jedynie przy stworzeniu misji na szlaku pomiędzy dwoma posterunkami zapowiadawczymi.
W MaSzynie nie mam pojęcia jak stworzyć misję, ale myślę że byłoby możliwe odwzorowanie katastrofy. Nie widzę jednak sensu jej tworzenia ,,na stałe" w paczce, jedynie jako uzupełnienie do informacji o katastrofie na Wikipedii.
A tak w ogóle, to chciałbym podziękować jednemu z naszych forumowiczów za głos na ,,nie" do filmu. ;)

AIR:

--- Cytat: Kacu w 10 Czerwca 2012, 10:20:07 ---To po co powstawał Rainsted?

--- Koniec cytatu ---

Z tego co mi wiadomo powstał aby odwzorować przebieg linii kolejowych jak również ukształtowanie terenu, a nie każdego domku czy drzewka które jest przy linii kolejowej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej