Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

Repainty w przypadku braku zdjęć

<< < (2/8) > >>

Winger:
Jestem zdecydowanie na tak. Niektórzy będą się zapewne rękami i nogami zapierać, ale nikt nikogo nie zmusza do jeżdżenia z takimi teksturami, a ja na pewno chętnie skorzystam.

Cesky Kretek:
@Ra:
Nie mam najmniejszego zamiaru bawić się w improwizacje - wszelkie tego typu "przeróbki" tylko i wyłącznie opierałbym na rzeczywistych fotografiach.

@Quark-t:
Jest część wagonów, których niestety już nie ma możliwości obfocić. Pozostaje ślad na fotkach z różnych galerii w internecie (sam korzystam z railfaneurope.net), ale niestety większość jest skanem analogów albo fotki są robione pod skos - nie nadaje się na zrobienie tekstury.

Co do fuszerek repaintowych - taki repaint zrobiłem jeszcze w 2004 albo 2005 roku i dziś jest w PC11 - mowa o SYP3.DDS. :)

adsim:
@Cesky, to pokaż efekt po takich przeróbkach. Na razie się nie wypowiadam.

Cesky Kretek:
W porządku, postaram się w przyszłym tygodniu do tego przysiąść i odpicować chociaż jedną teksturę. Ale od razu uprzedzam - wszystkie oznaczenia pozostają w najwyższej jakości - nie będę celowo rozmywał, żeby taka tekstura nie wyróżniała się z tłumu fototekstur.

BLAcKboY:
Skoro w Photoshopie można zrobić z grubej starej baby, młodą i zgrabną, to dlaczego nie wykorzystać tej techniki do tekstur wagonów. Jestem za.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej