Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Prace nad teksturami hanysa
Niebugoclaw:
Póki co tarczki mamy tylko na tamarach.
Rozi:
Hanys, jeżeli potrzebujesz zdjęć niemieckich loków/wagonów/wagonów sterowniczych, to pisz. Praktycznie codziennie na fotki się wybieram. Arriva też wchodzi w grę.
hanys:
--- Cytat: Rozi w 01 Lipca 2012, 18:14:41 ---Hanys, jeżeli potrzebujesz zdjęć niemieckich loków/wagonów/wagonów sterowniczych, to pisz. Praktycznie codziennie na fotki się wybieram. Arriva też wchodzi w grę.
--- Koniec cytatu ---
No jeżeli mógł byś to fajnie by było. Sterowniczego to na razie odległe plany, dopóki kolega od składu push&pull km nie wróci to nie ma o czym gadać. Co do piętrusów to bym zgarnął kilka, bo mam plana taką paczke zrobić z piętrusami DB. Chciałem również zrobić odrębną kategorie na wag. niemieckie DB, ale szogun doradził że nie zbyt dobry pomysł. Odnośnie loków to jakieś dwa traxxy DB do kompletu by się przydały. A co do klasyków 111a/2a o ile takie w DB są to też by szło, ale to do puki new modelu nie będzie to nie mam zamiaru 111a ruszać, bo szkoda roboty. Podsumując to dodam alphe na te światła i po kłopocie. Pozdrawiam
Rozi:
Piętrusy OK, co do traxxów, to tutaj jeździ wiele odmian tej lokomotywy. 189, 146, 101, 186, no ale spróbuję złapać gdzieś tego "polskiego", w sumie to chyba prędzej na towarówkach. Co do wagonów, to się rozejrzę.
Pytanie. Zdjęcia tylko pudeł nie? Bez detali?
hanys:
Loki 189 i 101 to nie traxy. 146, 185 i 186 to są traxy ;). Co do wagonów to nie trzeba detali. Bok, tył i podglądowa. Tył jak jest możliwość.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej