Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Prace nad teksturami hanysa
hanys:
--- Cytat: szogun w 06 Marca 2013, 19:06:26 ---Tak, pędzle w programach graficznych.
--- Koniec cytatu ---
Tak, to smuga dodana ręcznie. Kolejna tex, to Bdhpumn o numerach 5051 26-08 127-8 st. Gliwice. Prawdopodobnie już został pocięty na żyletki. Ów wagon sfotografowałem na grupie ŚZPR w Raciborzu, dokładny miesiąc przed wózką do pocięcia bądź do oczekiwania do pocięcia. Dodam jeszcze że te bohuny co stały w Raciborzu miały sprawną całą elektrykę jak i równierz ogrzewanie. Tym wagonom jednak tylko naprawa rewizyjna brakowała aby dopuścić można je było do ruchu.
Dodano: 07 Marca 2013, 18:00:20 Żeby wagonom niemieckim nie było smutno to postanowiłem zrobić traxxa DB.
klimczok_mk:
No Patryk traxa DB pierwsza klasa. Wagonom na pewno nie będzie już smutno.
Czyli na nasze MaSzynowe szlaki powoli wkraczają zagraniczne spółki kolejowe ;)
Ra:
No to już nie pozostaje nic innego, jak tylko dać 15kV@16.7Hz w druty, żeby mógł sobie pojeździć...
hanys:
--- Cytat: Ra w 07 Marca 2013, 18:07:50 ---No to już nie pozostaje nic innego, jak tylko dać 15kV@16.7Hz w druty, żeby mógł sobie pojeździć...
--- Koniec cytatu ---
Oraz fizykę asynchronów. Kabina się tworzy ale coś koledzy z węgier ucichli?
klimczok_mk:
--- Cytat: Ra w 07 Marca 2013, 18:07:50 ---No to już nie pozostaje nic innego, jak tylko dać 15kV@16.7Hz w druty, żeby mógł sobie pojeździć...
--- Koniec cytatu ---
A on nie jest dwu systemowy?
A no nie jest sprawdziłem po numerze.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej