Symulator EU07 (i nie tylko) > Symulator

BR285

<< < (3/9) > >>

Exe:
A może zamiast BR285 tak by pomyśleć nad BR232 " Ludmiłą" W końcu jest ich u nas trochę, chyba nawet więcej niż tych spalinowych Traxxów więc można by coś pomyśleć. A w dodatku to zmian w exe nie trzeba by przeprowadzać, bo 232 działa chyba tak samo jak SU45, ale ktoś by musiał odważyć się zrobić model i kabinę, której " na oczy" nie widziałem.

PanMechanik:

--- Cytat: Exe w 18 Kwietnia 2012, 18:52:38 ---A może zamiast BR285 tak by pomyśleć nad BR232 " Ludmiłą" W końcu jest ich u nas trochę, chyba nawet więcej niż tych spalinowych Traxxów więc można by coś pomyśleć. A w dodatku to zmian w exe nie trzeba by przeprowadzać, bo 232 działa chyba tak samo jak SU45.

--- Koniec cytatu ---

Kiedyś się spotkałem z modelem "Ludmiły", nie wiem czy nie czasem na naszym forum. Lecz dlaczego nie została wydana, nie powiem bo nie wiem.

Ra:
Nie wystarczy myśleć, ktoś musi to zrobić. Model, tekstury, kabinę... Tłumaczenie lenistwa tym, że EXE to albo tamto, to jest słaba argumentacja. Ja też mogę powiedzieć, że nie ma sensu robić tras realistycznych, bo tekstury podsypki są kiepskie i nikt nie chce zrobić lepszych, a rozjazdy mają 34m długości i nie trzymają żadnych katalogowych rozmiarów.

Nie popadajmy w przesadę, że wszystko od razu musi być na najwyższym poziomie, bo inaczej nie ma się po co za to zabierać. Kiedyś model EU07 wyglądał jak pudełko po butach i wszyscy się cieszyli, że w ogóle jeździ.

MasterYoda:

--- Cytat: Exe w 18 Kwietnia 2012, 18:52:38 ---A może zamiast BR285 tak by pomyśleć nad BR232 " Ludmiłą" W końcu jest ich u nas trochę, chyba nawet więcej niż tych spalinowych Traxxów więc można by coś pomyśleć. A w dodatku to zmian w exe nie trzeba by przeprowadzać, bo 232 działa chyba tak samo jak SU45, ale ktoś by musiał odważyć się zrobić model i kabinę, której " na oczy" nie widziałem.

--- Koniec cytatu ---

Jak by co to posiadam foto na textury w czerwonym malowaniu DB ale lokomotywy BR234. Przepraszam za błąd.

Sawi:
Co do wcześniej tu wspomnianej "Ludmiły" była na warsztacie robił ją @EP08_015. Jednak nie została opublikowana. Więcej na ten temat tutaj http://eu07.pl/forum/index.php/topic,12664.msg160891.html#msg160891

--- Cytat: Ra w 18 Kwietnia 2012, 18:58:52 ---Nie wystarczy myśleć, ktoś musi to zrobić. Model, tekstury, kabinę... Tłumaczenie lenistwa tym, że EXE to albo tamto, to jest słaba argumentacja.

--- Koniec cytatu ---
No tak masz racje, ale jednak nie do końca. Bo nie raz niestety tak bywa, że bez dokładnych planów po prostu tworzenie czegoś na oko nie ma sensu, mimo szczerych chęci twórcy. Przykładem chociażby jest wcześniej wspomniana lokomotywa BR232 tworzona przez EP08_15.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej