Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
lokomotywa sm31
TruckeR:
Czemu co z tego, ze jest ? Textura we wpisie nie musi być wcale nazwana - przecież moze gyć. np. PKP/SMO3 none SM03 0.0 headdr.....
..........................................................^....... ^.......^................
Nazwafolderu textura nazwa .mmd i .chk
(Za przykład posłużył kawałek starego wpisu do SM03)
hejnal:
--- Cytat: "TruckeR" ---Textura we wpisie nie musi być wcale nazwana
--- Koniec cytatu ---
Jeśli ma to być tekstura wymienialna to musi być nazwana we wpisię a w pliku .t3d Map: replacableskin.bmp
TruckeR:
No - jeśli wymienialna. SM03 w starszych wersjach maszyny miało chyba tylko jedną teksturę i to dlatego. Mój ulubiony lok SM31 jest chyba w tylko jednym malowaniu, więc nie wiem, czy jest sens robić wymienne textury (jak zauważyłem na wielu zdjęciach rózni się tylko numer, czasem kolor jest mniej lub bardziej wyblakły).
hejnal:
Czasem kolor jest bardziej zielony!! Chcesz fotke na dowód??
CTL:
--- Cytat: "TruckeR" ---No - jeśli wymienialna. SM03 w starszych wersjach maszyny miało chyba tylko jedną teksturę i to dlatego. Mój ulubiony lok SM31 jest chyba w tylko jednym malowaniu, więc nie wiem, czy jest sens robić wymienne textury (jak zauważyłem na wielu zdjęciach rózni się tylko numer, czasem kolor jest mniej lub bardziej wyblakły).
--- Koniec cytatu ---
A co nie jest twoim ulubionym lokiem, albo wagonem?Prawdopodobnie cos czego nigdy na oczy nie widziales, bo zauwazam ze wszystko co sie tu pojawi jest twoje ulubione:|
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej