Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt TEM2

<< < (2/8) > >>

MichałŁ:

--- Cytat: LHS_ST40S w 25 Marca 2012, 20:17:08 ---Ile razy można wałkować, że fabrycznie ich w TEM2 nie było. Był tylko brzęczyk.

--- Koniec cytatu ---

A ile można powtarzać że to nie brzęczyk tylko gwizdek.

BLAcKboY:
A jak wygląda sprawa z systemem hamowania? Czy są szansę na wprowadzenie Matrosowa do symulatora?

Sigman:
Na razie jest imitacja Matrosowa i da się hamować, w zasadzie niewiele on się różni od Knorra. A żeby wszystkie manometry działały i żeby to był prawdziwy Matrosow pod względem fizyki, to już nie moja działka, wiadomo kto się hamulcami zajmuje ;)

ambients:
W czasie dotychczasowego użytkowania tych modeli TEM2 i TEM2U zauważyłem następujący problem. Chodzi o to, że lokomotywa "zawija się" na zakrętach, tzn. przód odchyla się od osi. Gdzieś kiedyś czytałem o tej przypadłości na forum, nie mogę tego wątku znaleźć i nie pamiętam czy w ogóle było jakieś rozwiązanie. W związku z powyższym, jeśli można, chciałbym na to zwrócić uwagę przy okazji prac poprawkowych tych lokomotyw. Była jeszcze jedna rzecz, choć mniej uciążliwa. Dotąd nie było  też szans na dodanie Tamary przez Rainsted, a jedynie przez bezpośredni wpis do scenerii.

Rudzik:

--- Cytuj ---Dotąd nie było  też szans na dodanie Tamary przez Rainsted
--- Koniec cytatu ---
Jakto nie?:)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej