Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie

Projekt TEM2

<< < (4/8) > >>

szogun:

--- Cytat: Sigman w 27 Marca 2012, 01:17:22 ---Natomiast nie wiem, o co chodzi z "zawijaniem się na zakrętach".

--- Koniec cytatu ---
Walnięta hierarchia, tam coś chyba było przypisane do złego submodelu i przechylało się inaczej niż reszta pudła.

Graco:
Jeszcze odnośnie hamulców. Wcześniej zaóważyłem podczas jazdy ukrotnionej że co chwilę trzeba luzować. Nie było możliwości w drugiej Tamarze zamknąć głównego kranu. Teraz będzie taka możliwość, czy będziemy musieli poczekać na "nowego" Matrosowa ?
  Dodano: 30 Marca 2012, 18:37:41 Przepraszam zaUważyłem a nie jak napisałem powyżej.

To trzeba było poprawić błąd właściwy...
Quark-t

Sigman:
Niestety hamulce zostaną takie, jak obecnie.

sektor 77:

--- Cytat: Sigman w 30 Marca 2012, 20:42:26 ---Niestety hamulce zostaną takie, jak obecnie.

--- Koniec cytatu ---
Ja uważam, że nie - ponieważ jest to symulator. Jak się wprowadza jakiś nowy projekt, to należy być jak najbardziej pro-rozwijającym sie projektem i nie bazować na wcześniejszych danych. To moje zdanie i myślę, że wielu się ze mną zgodzi.

Charlie89:

--- Cytat: sektor 77 w 30 Marca 2012, 23:12:09 ---Ja uważam, że nie - ponieważ jest to symulator. Jak się wprowadza jakiś nowy projekt, to należy być jak najbardziej pro-rozwijającym sie projektem i nie bazować na wcześniejszych danych. To moje zdanie i myślę, że wielu się ze mną zgodzi.

--- Koniec cytatu ---

To zrób matrosova, nikt ci nie broni :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej