Symulator EU07 (i nie tylko) > Na warsztacie
Modele do wykorzystania podczas tworzenia tras
popatrz:
Przepraszam, wtrącę swoje trzy grosze: też śledzę tą dyskusję i mimo swoich poglądów nt. jakości grafiki, która spełniłaby moje oczekiwania, myślę że warto zastanawiać się nad innym podejściem do tego tematu.
W takich dyskusjach często korzystają obydwie strony.
I tak na końcu "odbiorcy" zdecydują co wstawiać w sceneriach.
Od nadmiaru obiektów głowa jeszcze chyba nikogo z nas nie boli. Im większy i bardziej różnorodny wybór tym lepiej.
pol102:
--- Cytat: Sawi w 24 Września 2012, 10:28:10 ---@pol102 bez wątpienia masz swój świat, który próbujesz pogodzić na siłę z tym Maszynowym.
Dodano: 24 Września 2012, 10:37:49 Śledząc tą dyskusje coraz bardziej wyraźniej to dostrzegam. Chłopaki przedstawiają Tobie niezbite argumenty, a Ty mimo wszystko nadal swoje. Chcesz po prostu postawić na swoim, tylko kompletnie nie rozumiem po co?
--- Koniec cytatu ---
Rozwiń proszę tę myśl bo poczuje się urażony i uznam to za jawną obelgę. Póki co tak to brzmi.
Sawi:
Ja Cię proszę. Urażony niby czym? Tym, że ja i pozostali nie ogarniamy Twojego modelarskiego świata? Jeśli tak, to masz racje nie pojmuje go kompletnie.
Dodano: 24 Września 2012, 23:20:25 I pewnie nie tylko ja. Wszak by kogoś zrozumieć trzeba nadawać na tych samych falach najlepiej. Niestety ja Twoich nie wyłapuje, jak na razie wcale.
Tolein:
@Sawi miał na myśli, że patrzysz na modelowanie na swój sposób, który, jak widać, mało kto jest w stanie zrozumieć, dlatego napisał, że masz własny świat.
Panowie, nie obrażajcie się proszę, bo się zachowujecie po troszę jak dzieci.
Sawi:
By zażegnać ten niby konflikt dopowiem, tak dokładnie, to miałem na myśli. Podobnie jak i pisząc o falach. Nikt się tu nie obraża i zarazem uraża. A jeśli tak, to nie ma do tego powodu. Wszak to luźna dyskusja.
--- Cytat: pol102 w 22 Września 2012, 17:10:01 ---Tu się nikt nie denerwuje :) Luźno dyskutujemy
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej