Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
sektor 77:
Do tematu: próbka nowej zapowiedzi pociągu na stacji dla scenerii BAŁTYK.
Oczywiście , że wszystko można poprawić , co według waszej opinii trzeba.
To dla waszej oceny...
Teksty i dialogi dostarcza mi kolega @Tomaszek_Lodz i właśnie z nim podejmujemy te kroki.
Sawi:
@sektor77 zapowiedź bardzo fajna nie powiem, tylko troszkę według mnie jest zbyt dokładna, bo jak wiemy na kolei zapowiadacze nie raz się mylą. Można by tam dodać jakieś lekkie przejęzyczenie. Wszak jak realizm to pełną gębą :).
MaciejM:
Pełną gębą?
--- Cytuj ---Sytuacja z jaką się spotkałem na Dworcu Warszawa Wschodnia pod koniec sierpnia 1995r po powrocie z Trójmiasta "LAJKONIKIEM".
Zmęczony głos kobiety w głośniku megafonowym:
"Pociąg EuroSyty (słynna gwara dyżurnych rodem z Małkinii ;p)"BEROLINA" z Warszawy Wschodniej do Berlina, przez Dęblin, Puławy Miasto..o Boże co ja klepię?.."
--- Koniec cytatu ---
http://eu07.pl/forum/index.php/topic,5109.msg189046.html#msg189046
REWIZOR:
@sektor77, super. Działaj dalej.
Tomaszek_Łódź:
Zapowiedzi, jak również nagrania radiowe do Bałtyku pojawią się razem w paczce, mam nadzieję jeszcze dzisiaj. Ja nagrania dyżurny-mechanik już mam. Czekam na zapowiedzi kolegi @Sektor 77. Co do przejęzyczeń, to oczywiście jak najbardziej się zrobi. To co zamieścił @Sektor 77 to tylko próbka z jednej stacji. Żeby nie było, że zapowiadający myli się na każdej, bo tak wyjdzie jakaś komedia z tego.Także wszystko przed nami. Odbiegając od tego tematu, nadal proszę o nadsyłanie stenogramów do różnych scenerii.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej