Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (41/55) > >>

Sawi:
Chłopaki i co z resztą nagrań? 1313 odjazd i zapowiedź o zakończeniu biegu w Alakowicach expressu?
EDIT:
Kolejne zamówienie 5110 odjazd, 5111 odjazd i 55316 odjazd. To na razie tyle. Pewnie na tym się nie skończy :).

Tomaszek_Łódź:
1313 odjazd, to ja Ci nagram, do reszty będę potrzebował innych głosów @Sawi w zasadzie ty też możesz sam nagrać przecież, i głos się przepuści przez radio. Co ty na to?

Sawi:
Z czasem u mnie krucho, więc to potrwa sporo czasu zanim to zrobię.

puma2091:

--- Cytat: Tomaszek_Łódź w 06 Lutego 2013, 14:15:18 ---do reszty będę potrzebował innych głosów
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem jak tam wyszły te moje ostatnie nagrania (czy się w ogóle do czegoś nadały), ale jakby co jestem chętny do użyczenia głosu w wszelkich nagraniach radiowych.

Tomaszek_Łódź:
@Puma, wyszły, wyszły. Szczegóły masz na PW.

27.02.2013: Panowie (i Panie) zwracam się z uprzejmą prośbą o nagranie kilku kwestii. Wersję "pisaną" przedstawiam poniżej. Te nagrania potrzebne będą do udźwiękowienia pewnego scenariusza. Daję ogłoszenie na forum, ponieważ prywatne kontakty już mi się wyczerpały. Nagranie może być w formacie mp3 lub wave, w miarę głośno. Z góry dziękuję. Oto stenogramy:

-Bałtyk Miasto do 552470.
-Mamy wagony do magazynów Polmosu
---------------------------------
-Tak??
-Okej, tylko bez ociągania się.

Kwestie między liniami oddzielającymi nagrywamy tym samym głosem. Chętni proszę zgłaszać się do mnie na PW.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej