Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
Tomaszek_Łódź:
Dziękuję, dziękuję. Czyli pokrótce, taka głośność może być? Chodzi o to, żeby faktycznie początek nie był zbyt głośny w stosunku do reszty danego nagrania.
Przepraszam wyprzedziłem post wyżej. W takim razie biorę sie za poprawki.
@WSK, pewnie, że ci nagram. Jedynie co bym chciał od ciebie to stenogram tego co mam nagrać z podziałem na role.
EDIT 15:35 No to wrzucam poprawiona paczuszkę nagrań dla scenerii Drawinowo. Mam nadzieję, że teraz jest już dobrze.
Niebugoclaw:
Mógłbyś też dodać dźwięk wyłączenia sekwencyjnego, też z mojej paczki. Byłoby to bardziej realne, bo na razie to takie ucięte.
Tomaszek_Łódź:
Chodzi ci o "radio_off"? Wrzuce przy nastepnej paczuszce jak ktoś zgłosi zapotrzebowanie. Mimo wszystko u mnie tez było słychać zakończenie, chociaż uważam, że było ono za ciche. Ja jednak Drawinowo zostawię jak jest. Tak wogóle jest ktoś chętny do wrzucenia tego w scenerię?
PanMechanik:
Warto by było również stworzyć nagranie na scenariusz Bałtyk, kiedy to jedziemy luzem po zdefektowaną "Mewę" i czekamy przed Alakowicami na Sz. Chodzi mi konkretnie o dyktowanie rozkazu. No i na Bałtyku też brakuje radia. Jest tam jeden scenariusz manewrowy, dosyć długi i warto by było przystroić go w jakieś wątki radiowe.
Tomaszek_Łódź:
@PanMechanik, z miłą chęcią się zrobi, tym bardziej, że znalazłem jeszcze jednego usera, który bardzo pomaga. Proponuję Ci napisać stenogram rozmów, tak jak napisałem na początku wątku. Ja to nagram i "zaszumię".
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej