Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (36/55) > >>

Szycha441:
U mnie wszystko jest w jak najlepszym porządku. Niech się inni wypowiedzą to coś z tym ewentualnie zrobimy.

bprog:
Niejako zapowiedziane przeze mnie nagrania radiotelefonu. Paczka zawiera 8 nagrań. Pierwsze 6 były nagrywane z anteną dołączoną do skanera, są dość krótkie bo ma ona dość mały zasięg, nagrania 7 i 8 były nagrywane z anteną zewnętrzną, trwają po pół godziny. Wszystkich chętnych proszę o kontakt.

Tomaszek_Łódź:

--- Cytat: Sawi w 13 Stycznia 2013, 18:37:08 ---Nie wiem jak u innych, ale u mnie ten gong jest urwany. Nie słychać początku, tylko końcówkę.

--- Koniec cytatu ---
Jak na mój gust to nie jest urwane nagranie tylko kolega zamieścił jakąś przyśpieszoną wersję. Nie wiem czym to może byc spowodowane, ale wyraźnie gong odtwarza się za szybko.

sektor 77:
Pozwoliłem sobie to obrobić według wymagań dla symulatora - oczywiście mogę to bardziej podrasować, ale najpierw proszę o komentarz - oczywiście mam nadzieję, że twórca tego dżingla nie ma nic przeciwko temu ;)

Szycha441:
Dzięki kolego, że mnie wyręczyłeś. Ja przez ostatnie dwa dni nie miałem na to czasu niestety i głowy. No jasne, że nie mam nic na przeciw. To co publikuję na forum oddaje Wam i jedyne o co proszę to o moim nicku przy projektach, gdzie będą one wykorzystane.
I dorzucam gong Poznania, który delikatnie podrasowałem. Może teraz będzie lepiej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej