Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.
Benek:
--- Cytat: sektor 77 w 28 Marca 2012, 15:56:48 ---Byłem pewny, że zauważyłeś pliki w testach.
--- Koniec cytatu ---
Osoby bez pozycji nie widzą postów z testu dodatków, jeśli nie są autorami wątku.
sektor 77:
No...to szybko się o tym dowiaduję ;) Odbiegając troszkę od wątku:czyli innych testów nie widzę oprócz swoich? Czego może oczekiwać zwykły forumowicz ;) Szkoda, no. Administracja - to dajcie jakąś rangę, bo sam pewnych rzeczy jestem ciekawy. W sprawach wszelakich związanych z audio jestem wstanie pomóc itd.
@Tomaszek_lodz - jak nie znasz tych nagrań, to daj znać na priv i wyślę do zapoznania się.
Benek:
--- Cytat: sektor 77 w 28 Marca 2012, 19:51:55 ---No...to szybko się o tym dowiaduję ;) Odbiegając troszkę od wątku:czyli innych testów nie widzę oprócz swoich?
--- Koniec cytatu ---
Tak. Test dodatków jest otwarty dla testerów oraz developerów, którzy znają się na strukturze MaSzyny i są w stanie nakierować userów wrzucających dodatek na właściwy tor.
sektor 77:
@Benek - dzięki za konkretną odpowiedź. Ja rzeczywiście w tym nie wiele mógłbym pomóc ;)
Do tematu: wrzucam do załącznika jedną z zapowiedzi stacyjnej dla linii 546, sceneria EU07 pospieszny, a teraz już jako TLK. Dla wszystkich ;)
Tomaszek_Łódź:
Zapowiedź zrobiona fajnie tylko ten sygnał na początku...Sektor wyślij do mnie twoją zapowiedź na PW albo na maila, ja dodam realny dżingiel, a dysponuję paroma wersjami z różnych stacji w Polsce. Chyba będzie lepiej prawda?
EDIT 16:40 Postanowiłem jednak nie czekać na @Sektora i pozwoliłem sobie na małą poprawkę jego nagrania zapowiedzi. Dodałem oryginalny gong rodem ze Szczecina. Myślę, że jest mniej sztucznie niż w pierwszej wersji. Proszę o opinie, naturalnie jeśli coś to poprawię.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej