Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień

Mogę zrobić każde nagranie rozmów przez radio-propozycja dla twórców scenerii.

<< < (3/55) > >>

Tomaszek_Łódź:

--- Cytat: Benek w 28 Stycznia 2012, 16:13:48 --- Czy to Ty nagrałeś z kolegą, czy oba głosy są Twoje i odpowiednio to zmodyfikowałeś? Czy mówiłeś przez dwa różne urządzenia?

--- Koniec cytatu ---
Tak to ja nagrywałem z kolegą i mówiłem przez różne urządzenia.

@Szczawik, masz rację, więc dzisiaj zabieram się za nagrania do Drawinowa. Co do różnych wariantów, da się zrobić. Prosiłbym jednak Was o mała pomoc w tym temacie. Mianowicie, dwie osoby mogłyby nagrać tekst zwyczajnie na dyktafon. Nagrania przesłane miały by być na PW do mnie. Następnie ja te nagrania przepuszczam przez krótkofalówki i oddaje gotowy produkt. W ten sposób mogą powstawać materiały z różnymi głosami (ja niestety dysponuje tylko jednym).  Czy są chętni do takowych nagrań? Zamieszczę jeszcze dzisiaj co należy nagrać, a "efekt radia" zrobię już sam.

@Niebugoclaw, dziękuję za efekty trzasków, na pewno je wykorzystam.

REWIZOR:
Tomasz, Benek prosił o nagrania ze śląska. Naucza Ciebie godać, a Ty ponagrywosz. Ja?:)

Tomaszek_Łódź:
Rewi, jasne że wszystko można, jak trzeba to i gwary sie nauczę:) Tak poważnie to chciałem spytać komu wysłać gotowe nagrania do scenerii Drawinowo. Na 99% nagrania będą jutro.

Sawi:
@Tomaszek wrzuć je tutaj, pewnie ktoś z nich zrobi użytek.

Tomaszek_Łódź:
@Sawi, dzisiaj wrzucę tylko je przerobię do rzeczywistych dialogów przez radio.
EDIT- 12:00. Zamieszczam paczkę z pierwsza wersją głosu do scenerii Drawinowo. Obecnie pracuję nad drugą wersją. Dziękuję tutaj koledze @Sektor 77 za użyczenie głosu. Inni userzy sugerowali, żeby głosy były różne, więc docelowo dla Drawinowa bedą dwie wersje. Mam nadzieję, że nagrania się przydadzą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej