Nom nie jest źle.
@matek123Zawiodłem się. Otrzymał 4E-zez, jedyne co znalazł to przesunięte i obracające się w złym kierunku koła, podczas gdy z modelu były usunięte gniazda ukrotnienia, selfillumy były zmienione na false, ambient/diffuse były ustawione na 150.0 150.0 150.0.
Mimo wszystko czekam aż kółko różańcowe się ruszy.
@klimczok_mkWszystko to co widać na pierwszy rzut oka, do tego błędy nadprogramowe (:D) i totalny brak analizy plików. Ale teraz niezła akcja - nie skapnął się że wywaliłem replacableskin a teraz napisał "za map dałeś to eu07-310".
@ExeNie wiem jak to skomentować bo spalił już zanim odpalił symka :D W wiadomości którą wysyłałem Aplikantom była zawarta informacja o konieczności usunięcia E3D ale spodziewałem się że to będzie dla Niego zbyt trudne. Co prawda znalazł w oryginale znane wszystkim błędy, no ale proszę...
Akcent humorystyczny
Zad. nr 4 dla @szoguna. INFO dla instruktorów: Jest to jedyne zadanie któe udało mi się dobrze zrobić, idealnie pasuje to moich umiejętności, ale proszęmnie nie skreślać z listy ze nie robiłęm zadań odp jest krótka: starałem się, ale nie wyszło. To jest ok i je zrobiłem. Więc porszę nie skreślajcie mnie z szans na zostanie Betatesterem.
t1- "coś" chyba sprzęg od ogrzewania wchodzi w połączenie składu ( zpaomniałem jak to sięnazywa), oraz prostokątna tabliczka wisi w powietrzu.
t2- sprzegi wchodzą w taką jakby drabinkę.
t3 - może to błąd nie jest, ale oteksturowanie tego z dala wygląda ok, po zbliżeniu juz nie wygląda za dobrze. Można by to poprawić. :)
Pozdrawiam. Marcin " Exe" Fiałkowski. :)