Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Warszawa Zachodnia - Warszawa Wschodnia

<< < (9/10) > >>

hunter:
Ta trasa z MSTS (Warszawa-Nic[a miał być Kraków]) jest ZRYTA. Na forum MSTS taki Arekmiz, który mieszka w Warszawie napisał, ile błędów ma ta trasa. Nie zalecam tych podkładów.

MarcinSi:
Fakt, troszkę błędów jest. Ja również nie polecam wzorowania się na tym przykładzie. Z drugiej strony trudno się dziwić. Dworzec zachodni należy do tych z gatunku "skomplikowane", podobnie ze wschodnim (łącznie z Olszynką Grochowska). Ale nie zapominajcie jeszcze o nieczynnym Dworcu Głównym, a raczej jego resztach (szkoda go).
Nie chce nawet myśleć ile byłoby roboty przy tym.

SU46:
Ja w piątek jadę sobie obejrzeć co po tym Głownym pozostało. Przy okazji wpadnie do muzeum.

http://ts.kolej.szczecin.pl/trasy/wawa/plan2.GIF - Macie plan Warszawy Zachodniej.

A tak apropo tej trasy to mogli by ją zrobić niekoniecznie do Krakowa. Może na północ? I jeśli tak to po trochu, a nie zapalać się przez prawie całą Polskę bo to nigdy nie wyjdzie. Trzeba stopniowo robić.

arcydziełoArcy:
to zrob bracie wiele osob bedzie ci wdziecznych :)

SU46:
W GMax'ie jakoś dziwnie ta trasa nie działa. Robiłem tor i skopiowałem ten kod i do *.scn. I nie działa. A jakbym umiał to bym zrobił, bo bardzo chcę zrobić własną scenerię.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej