Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Warszawa Zachodnia - Warszawa Wschodnia
:
Witam. Poszukuję planów Warszawy Zachodniej, Centralnej i Wschodniej. Chciałem zrobić prostą trasę w 3D Studio Max 6. Jeśli mi podeślecie materiały, może coś by się z tego udało zrobić. Poszukuję kilka osób do zrealizowania projektu
Pozdrawiam.
PS: GG mi nie działa.
Bart:
--- Cytat: "Ghandar" ---Witam. Poszukuję planów Warszawy Zachodniej, Centralnej i Wschodniej. Chciałem zrobić prostą trasę w 3D Studio Max 6. Jeśli mi podeślecie materiały, może coś by się z tego udało zrobić. Poszukuję kilka osób do zrealizowania projektu
Pozdrawiam.
PS: GG mi nie działa.
--- Koniec cytatu ---
Rzeczywiście... to byłaby baaardzo prosta trasa. Jakbym miał takie plany...
Prawdopodobieństwo że ktoś je ma jest bliskie 0. Takich planów się nie rozdaje. Proponuję przejechać trasę 1000 razy z cyfrakiem i na każdy przejazd zrobić po 100 zdjęć. Można zrobić bardzo ciekawe fotki (układów zwrotniczych)przez okno EN57. Potem przełożenie układów do 3ds max i powieszenie trakcji... hm.. to by zajeło z 2 lata pracy po kilka godzin dziennie...
Powodzenia życzę... i pomocą służę (jak będą plany) :P
Ps. Wawe Olszynkę Grochowską (czy jak mu tam) gdzieś widziałem. Chyba na jakimś forum MSTS.
pROSiAczek:
widzialem gdzies na necie uklad torowy wawy zachodniej... nie pamietam gdzie, ale jak ktos jest w stanie zrobic to w 3dsie to jestem pelen podziwu (mysle ze ci co byli na "zwiedzaniu" zachodniej wiedza o co chodzi)... jak beda plany tez sie pisze na pomoc w GIGANTYCZNYM projekcie (chyba ze 20 osob symultanicznie by musialo robic taki odcinek (pomijam nawet centralna gdzie zdjecia zrobic graniczy z cudem obecnie). jesli chcecie koniecznie cos zrobic do symka, to robcie zdjecia budynkow i innych budowli, przekazujcie linki do nich na forum, ludzie ktorzy umieja robic modele sie tym moga zajac, symek bedzie rosl w sile. obecnie za duzo osob chce robic trasy... nie majac zadnego niezbednego doswiadczenia...
popieram zapal, ale nie porywajcie sie z motyka na slonce, zrobcie kilka modeli najpierw i je upublicznicie?
EU05:
Zobacz na http://www.ts.kolej.szczecin.pl
:
Właśnie! Można wziąć plany z Warszawa-Kraków z Train Simulator. Można tak zrobić?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej