Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić
Warszawa Zachodnia - Warszawa Wschodnia
Winger:
--- Cytat: "Ghandar" ---A w Nebuli to (yyy...) te mapy z tej wersji będą działać pod tamtą?
--- Koniec cytatu ---
Na chwile obecna nie. Jedynie teren bedzie kompatybilny, bo do Nebuli i tak bedzie powstawal w 3dsmaxie - przynajmniej na chwile obecna. Moze powstanie jakis konwerter tras, ale to raczej tylko uklady torowe beda sie nadawaly do konwersji.
Dlatego tez nie jestem zbytnim zwolennikiem tworzenia wielkich projektow tras do symulatora; przenoszenie ich pozniej pod nebule potrwa conajmniej polowe czasu spedzonego nad caloscia takiego projektu; a obecny symulator nie udzwignie zadnej zaawansowanej porzadnie zrobionej scenerii.
Na chwile obecna najlepiej jest tworzyc pojedyncze modele (tabor, budynki, obiekty) i szukac i zbierac dokumentacji przydatnej do odtwarzania danej linii.
:
To narazie zbiore materiały. A jak będzie Nebula to się zrobi?
Winger:
Geeez... Czy ty tylko udajesz niepelnosprytnego czy naprawde myslenie tak ciezko Ci przychodzi?
Przeczytaj dokladnie mojego powyzszego posta.
:
A czy ty zawsze jestes taki ***mski czy nie? Mozesz grzecznie odpowiedziec a nie :/
pROSiAczek:
spokojnie ludki, nie musicie sie od razu w sposob mniej czy bardziej wymyslny obrazac sie wzajemnie, choc przyznam ze niektorzy z forumowiczow przeginaja i mnie osobiscie zrazili do calego projektu... tak wiec prosze o mniej zadufania a wiecej otwartosci i przyjaznego podejscia nawet do "sprytnych inaczej" (i nie mam tu na mysli nikogo z tego watku), a w szczegolnosci do tych ktorzy maja mozliwosci, wiedze, doswiadczenie i chca pomoc... (tu rowniez nie mam tu na mysli nikogo z tego watku :D )
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej