Symulator EU07 (i nie tylko) > Poszukuję, chcę zrobić

Warszawa Zachodnia - Warszawa Wschodnia

<< < (3/10) > >>

Gneisenau:
Jest jeszcze jedna sprawa do omówienia: FPS. Pomyślał ktoś o tym? Z taką ilością budynków, torów, trakcji etc. obecna wersja wyciągnie na bardzo dobrym kompie max 3-4 fps, więc przyjemność z jazdy byłaby równa zeru. Poza tym trasa wymagałaby dużo pracy, co równa się dużej ilości czasu. Drobnymi kroczkami zbliża się do nas wersja oparta o nowy engine, gdzie obecnie omawiany projekt raczej nie znajdzie zastosowania. Konkludując raczej odradzam tego jakże ambitnego  przedsięwzięcia. Nie żebym nie wierzył w czyjeś siły, ale...wiem z doświadczenia czym kończą się zwykle takie projekty. To by było na tyle Pozdrawiam, Gneisenau

Maciek-34120:
No tak ale chyba wszyscy sie zgodzicie ze w Maszynie przydalby sie jakis tunelik:)

Mutopompka:

--- Cytat: "Maciek-34120" ---No tak ale chyba wszyscy sie zgodzicie ze w Maszynie przydalby sie jakis tunelik:)
--- Koniec cytatu ---

Tunelik przecież jest.... :) tylko nie pamiętam na jakiej trasie.... Jeździło się SN61.... Bodajże w trasie Testowo1 był tunel.....

Maciek-34120:
No tak ale to na trasie niezelektyfikowanej, a ja myslalem o zelektryfikowanej z semaforami swietlnymi i moze nawet wielotorowej... Zeby sie dalo dac sygnal S1a :-)))

:
Ale trasa Gdyni główna -> Hel jest dość ciekawa. Przez Puck, Władysławowo, Chałupy, Jastarnia, fajnie brzmi :). I prosta! bo prawie cały czas prosto i po lewej las, po prawej droga i zatoka :)!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej