Symulator EU07 (i nie tylko) > Wydział zamówień
Potrzebne zdjęcia na tekstury ED72
matfre96:
Tak się składa że wiem czym się różni ED72 od ED72A. I wierzcie mi lub nie, ale wiem na temat taboru kolejowego więcej niż wy razem wzięci (chociaż nie twierdze że wy mało wiecie). A moja propozycja o zdjęcia asynchronicznej edyty nie jest wygłupem. Poprostu pomyślałem że przdadzą się jej zdjęcia aby @szogun mógł stworzyć jej model.
MaciejM:
Jednakże jest zapotrzebowanie na zdjęcia wózka ED72 a nie ED72A :)
matfre96:
--- Cytat: macius5991 w 27 Grudnia 2011, 22:04:39 ---Jednakże jest zapotrzebowanie na zdjęcia wózka ED72 a nie ED72A :)
--- Koniec cytatu ---
O przepraszam ale w temacie jest wyraźnie napisane że chodzi o zdjęcia na tekstury, ale sądzę iż trzeba zakończyć tą kłótnie.
Sawi:
--- Cytat: epoka9.24 w 27 Grudnia 2011, 21:46:21 ---Tak się składa że wiem czym się różni ED72 od ED72A. I wierzcie mi lub nie, ale wiem na temat taboru kolejowego więcej niż wy razem wzięci (chociaż nie twierdze że wy mało wiecie).
--- Koniec cytatu ---
No proszę ciekawe, więc pochwal się swoją wiedzą, ale nie w tym wątku.
--- Cytat: epoka9.24 w 27 Grudnia 2011, 21:46:21 --- A moja propozycja o zdjęcia asynchronicznej edyty nie jest wygłupem. Poprostu pomyślałem że przdadzą się jej zdjęcia aby @szogun mógł stworzyć jej model.
--- Koniec cytatu ---
Przyznaje wygodna spychologia. Jak masz podobno taką wiedzę, moja rada przelej ją na 3dsa :).
ET22_RULZ:
--- Cytat: epoka9.24 w 27 Grudnia 2011, 21:46:21 ---I wierzcie mi lub nie, ale wiem na temat taboru kolejowego więcej niż wy razem wzięci (chociaż nie twierdze że wy mało wiecie).
--- Koniec cytatu ---
Skoro tak to bardzo prosimy o podanie przelozenia przekladni hamulcowej w wagonie silnikowym EN57. Jest to nam bardzo potrzebne, a sami nie wiemy. Moderatorow przepraszam, ze pisze w tym miejscu ale na wiedzy kolegi z pewnoscia wielu z nas moze skorzystac. W razie co prosze o wydzielenie.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej